Právě vysíláme

Jonas Brothers vydali první ochutnávku z připravovaného alba, skladba Wings má nádech 70. let

24. února 2023 9:10
Jonas Brothers vydali první ochutnávku z připravovaného alba, skladba Wings má nádech 70. let

Jonas Brothers připravují šestou studiovou desku, která ponese název The Album. Vydají ji čtyři roky po poslední nahrávce Happiness Begins, kterou se po rozpadu vrátili na scénu. Jako první ochutnávku z chystané desky poslali fanouškům singl Wings.

Taneční skladba Wings s sebou nese nádech sedmdesátek s moderními prvky. Ve stejném duchu mají být i další písně, které se objeví na šesté studiové nahrávce Jonas Brothers, která vyjde už v pátek 12. května 2023 pod názvem The Album. O její produkci se postaral Ryan TedderOneRepublic, jenž s kapelou spolupracoval i na předchozím albu Happiness Begins, s nímž se trojice bratrů po sedmileté pauze vrátila na scénu. Vzešlo z něj hned několik hitů, přičemž Sucker si Tedder se svou sestavou střihl i na pražském koncertu loni v květnu.

O novince Wings mluvil Joe Jonas v rozhovoru pro Variety. „Pravděpodobně jde o nejkratší píseň na albu. Ale líbí se mi, řekl bych, že je to takový trailer ke zbytku desky,“ prozradil. Píseň zároveň označil za velmi oblíbenou.

 

Ke skladbě Jonas Brothers natočili i videoklip, v němž si hlavní roli střihla Haley Lu Richardson. Když byla sedmadvacetiletá herečka v prosinci hostem v show Jamese Cordena, prozradila, že je velkou fanynkou právě Jonas Brothers. Jako dvanáctiletá čekala s matkou čtyři hodiny, aby se s nimi mohla během meet and greet vyfotit. Moderátor proto neváhal a zavolal Nicku Jonasovi, který byl hereččiným oblíbeným bratrem. Skrze hovor se s ním seznámila a později zřejmě dostala roli i ve videoklipu kapely.

Původně plánovali Jonas Brothers album vydat už v roce 2020, vzhledem ke koronaviru a také rodičovským povinnostem se však rozhodli napsat zcela nové skladby. Fanoušci se jich dočkají již letos v květnu, následně by sestava měla vyrazit na turné.

 

Články, které by tě mohly zajímat