Depeche Mode lákají na nové album druhým singlem My Cosmos Is Mine

Vydáno 11.03.2023 | autor: redakce

Depeche Mode už 24. března vydají své patnácté studiové album Memento Mori. Prvním singlem, který fanouškům představila, byla skladba Ghosts Again. Nyní posílá do světa další ochutnávku, která se jmenuje My Cosmos Is Mine.

Depeche Mode lákají na nové album druhým singlem My Cosmos Is Mine Depeche Mode lákají na nové album druhým singlem My Cosmos Is Mine

Memento Mori bude prvním albem, které Depeche Mode vydají po smrti Andrew Fletchera, jenž zemřel 26. května 2022. Jako první ochutnávku vydali David Gahan a Martin Gore skladbu Ghosts Again, v jejímž videoklipu se prochází s vycházkovými holemi, na jejichž vrcholech jsou lebky. Posléze se usazují na střeše s výhledem na město.

ROCK BLOG | Jak jsme jeli za Depeche Mode do Berlína

Jen dva týdny před vydáním alba posílají Depeche Mode fanouškům další singl, a to píseň My Cosmos Is Mine. „No final breaths /No senseless deaths,“ zaznívá v textu, který je o touze po nezávislosti. Celá deska má být pak laděna do ponuré atmosféry. Jak muzikanti uvedli, je inspirována smrtí. Nereflektuje však předčasný odchod Fletchera.

S deskou vyrazí kapela na turné. Odstartuje ho v Severní Americe, posléze se vydá do evropských měst. Na seznamu má také Prahu. Už 30. června se představí v Letňanech.

red, foto: FB Depeche Mode
Témata: Depeche Mode, David Gahan, Martin Gore, Memento Mori

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít