Nový Spark
venku od 2. dubna
Do kin jde dokument o Sydu Barrettovi

Do kin jde dokument o Sydu Barrettovi

Do kin míří film o géniovi PINK FLOYD Sydu Barrettovi. Snímek nazvaný Have You Got It Yet? The Story of Syd Barrett and Pink Floyd bude mít ve Velké Británii premiéru 15. května. Následovat by měla letní promítání ve Státech a pak snad i ve zbytku světa.

Zajímavé je, že režijně je pod ním podepsán před deseti lety zesnulý Storm Thorgeson, autor řady obalů PINK FLOYD, a také nezávislý newyorský filmař Roddy Bogawa.

PINK FLOYD na Sparkshopu

Snímek má zachycovat nejen Barrettovy časy strávené v PINK FLOYD a jeho sólovou kariéru, ale také dlouhé období, které v pozdější fázi svého života trávil stranou reflektorů. Součástí mají být rozhovory nejen s jeho spoluhráči z kapely, ale třeba také s rodinnými příslušníky, manažery a kolegy z hudební branže, mezi nimi například s Petem Townshendem z THE WHO či Grahamem Coxonem z BLUR.

„Zajímal by někoho příběh Syda Barretta, kdyby se PINK FLOYD nestali jednou z nejslavnějších kapel všech dob? Existovali by PINK FLOYD nebýt Syda,“ táže se řečnicky Bogawa.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
18.04. SLASH MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS, MAMMOTH WVH
18.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace