Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Ed Sheeran veze album na lodi a Loreen chce znovu vyhrát Eurovizi

12. května 2023 10:54
Evropa 2 Raw: Ed Sheeran veze album na lodi a Loreen chce znovu vyhrát Eurovizi

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro Tebe máme tento týden?

BoyWithUke – Out Of Reach

Zpěvák, producent a songwriter BoyWithUke přichází s dalším singlem. „Miluju tu energii! Nutí mě to skákat, běžet, někam jet…,“ říká s nadšením o tracku Out Of Reach mladý umělec známý především ze sociální sítě TikTok. Poslechněte si důkaz schopnosti tohoto písničkáře složit chytlavý hit s old-fashioned nádechem, a přesto moderní produkcí.

Ed Sheeran – Boat

V pátek 5. května 2023 vyšla nová deska Eda Sheerana Subtract neboli . Na poslední z řady matematických alb hudebník láká druhým singlem Boat. Na songu s Edem spolupracoval Aaron Dressner z kapely The National.

John Wolfhooker – Use Me

Minulý pátek vydala nové album The New Past asi nejlepší česká rocková kapela současnosti John Wolfhooker. Najdete na něm i nový singl Use Me.

Loreen – Tattoo

Tento týden hostí anglické město Liverpool 67. ročník soutěže Eurovision Song Contest. Zatímco Česko bude reprezentovat kapela Vesna, celé Švédsko bude určitě fandit zpěvačce Loreen, která se svým singlem Tattoo bude obhajovat vítězství z roku 2012. 39letá interpretka tehdy zvítězila s megahitem Euphoria, nyní však otevírá novou kapitolu své hudební tvorby dance-popovým singlem, který zaujme zpěvaččiným nezaměnitelným vokálem i výraznými smyčcovými party. Finále Eurovize se uskuteční v sobotu 13. května 2023.

Måneskin – Baby Said

Kapela Måneskin je v současné době na světovém turné Loud Kids Tour, které již rozbouřilo davy v Evropě, a kapela si rozšiřuje své publikum koncert od koncertu! Aktuálně dobývá hitparády se singlem Baby Said – rychlou peckou se silným beatem a sexy feelingem.

Tohle je našich 5 novinek pro tento týden:

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat