Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Richard Müller (62) začátkem letošního roku musel podstoupit operaci poraněné nohy. Nejprve se zdálo, že oblíbený slovenský hudebník zvládne léčbu pouze ambulantně. Nakonec ale musel na sál.

Dnes už se cítí lépe, ale následky úrazu i operace pociťuje dodnes. „Stále to bolí výrazně. Musím tedy mít volnější režim,“ svěřil se Super.cz.

My jsme se se zpěvákem sešli v krásných prostorách Národního muzea v Praze, kam přijel vystoupit na tradiční charitativní galavečeři fondu Be Charity Báry Nesvadbové. Celý výtěžek z dražby putoval do poslední koruny na rehabilitační problémy konkrétních dětí, které nadační fond podporuje. Richard dorazil v dobré náladě a všechny ujistil, že nemá v plánu rušit naplánované koncerty. „My hrajeme intenzivně, my jsme nerušili žádné koncerty. Já na podiu sedím a celé léto máme plné koncertů, takže, fanoušci, přijďte,“ dodal Richard Müller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám