Právě vysíláme

Foo Fighters se vrací. Vydají první album po smrti Hawkinse a vyrazí na turné

21. května 2023 8:10
Foo Fighters se vrací. Vydají první album po smrti Hawkinse a vyrazí na turné

Foo Fighters představili další skladbu z chystaného alba But Here We Are, které vyjde v pátek 2. června 2023. Premiéru skladby Under You doprovází oznámení celosvětového živého přenosu Foo Fighters: Preparing Music For Concerts.

Under You je druhou ukázkou z jedenáctého alba But Here We Are, které vyjde už v pátek 2. června 2023. Půjde o první desku, kterou sestava vydá po smrti bubeníka Taylora Hawkinse. Ten zemřel na předávkování v březnu 2022 krátce před koncertem v Bogotě. Sestava tehdy před sebou měla evropské turné, na které už však nevyrazila. Nyní se s albem na cesty vrátí. Zatím má naplánované koncerty po Spojených státech amerických, lze však očekávat, že přibudou také evropská města.

Spolu s vydáním singlu kapela oznámila živý stream Foo Fighters: Preparing Music For Concerts. Odstartuje dnes v devět večer středoevropského času, zpětně se na něj budou moci fanoušci podívat až do středy 24. května 2023. Těšit se mohou na debutové provedení písní z připravované desky, exkluzivní záběry ze zákulisí a několik překvapení. Vše zachycené v prostorném, ale útulném studiu sestavy.

„Takové show se nekonají každý den,“ říká Joel Madden, generální ředitel a zakladatel platformy Veeps. „Je to skutečný dar, že můžeme spojit fanoušky z celého světa na jednom místě, ať už jsou kdekoliv. Je nám ctí.“

 

Články, které by tě mohly zajímat