Nový Spark
venku od 2. dubna
RAMMSTEIN čelí nařčení ze drogování a znásilnění fanynky

RAMMSTEIN čelí nařčení ze drogování a znásilnění fanynky

Žena, která se účastnila koncertu ve Vilniusu, obvinila německou kapelu, že ji omámila a pravděpodobně znásilnila. Litevská policie potvrdila, že byla kontaktována, ale zatím nezahájila vyšetřování.

Irská fanynka Shelby Lynn na Twitteru uvedla, že byla pozvána na párty s kapelou před koncertem. V sérii příspěvků, které byly široce sdíleny, tvrdila, že byla během večírku zdrogována a pravděpodobně znásilněna.

Popsala, že do místnosti, kde se párty odehrávala, nesměla mít mobilní telefon. Po pár drincích se cítila nezvykle opile a pojala podezření, že byla zdrogována. Poté se jí slilo vše dohromady, pamatuje si jen mžitky ze show kapely. Později jí bylo řečeno, že se s ní chce setkat frontman Till Lindemann, ale byla ujištěna, že po ní nebude chtít pohlavní styk. Byla zavedena do malé místnosti, kam pak přišel i Till a požadoval po ní intimnosti, což odmítla, a tak odešel.

Další den si Lynn většinu noci nepamatovala, ale všimla si spousty modřin na svém těle. Její sdělení na Twitteru se stalo virální a začaly se jí ozývat další ženy, které mají podobnou zkušenost z koncertů RAMMSTEIN. V nejnovějším příspěvku Lynn napsala, že se jí Till vůbec nedotkl, a ani nikdy nenapsala, že by ji znásilnil. Příběh se tedy začal trochu komplikovat.

Lynn podle zástupců litevské policie žádné trestní oznámení nepodala. Policie pouze potvrdila, že byla zavolána k případu dívky, která byla silně pod vlivem alkoholu a pravděpodobně i drog. Organizátoři koncertu si incidentu nebyli vědomi a podle nich bylo vše profesionální.

„S ohledem na obvinění, která kolují na internetu o Vilniusu, můžeme vyloučit možnost, že to, co se tvrdí, se v našem okruhu odehrálo,“ uvedla kapela na Twitteru. „Nejsme si vědomi žádného oficiálního vyšetřování této záležitosti.“

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace