Právě vysíláme

Po smrti přítele vydala Alžběta Kolečkářová první singl. Skladbu měl moc rád, prozradila

12. června 2023 8:10
Po smrti přítele vydala Alžběta Kolečkářová první singl. Skladbu měl moc rád, prozradila

Po duetu Proud mezi námi s kapelou Reflexy zpěvačka Alžběta Kolečkářová kývla na další hudební spolupráci. I tentokrát jde o něžnou baladu s názvem Možná, kterou nazpívala s jihomoravskou kapelou I. V. M. Jde o první singl, který vydala po smrti manžela Marcela.

Na písni Možná spolupracoval také známý hudebník Lukáš Chromek. Ten se ujal její produkce a kytarového doprovodu. V brněnském Reset Studiu se o mix a mastering postaral Roman Kašník. Za námět písně je zodpovědný kytarista I. V. M. Svatopluk Hřebačka.

Poprvé společně s Alžbětou představili I. V. M. píseň na křtu svého nového alba v rodném Podivíně. Bylo to jen pár dnů potom, co se stala tragická událost v Alžbětině rodině a její přítel Marcel si vzal život. Alžběta však prozradila, že hudba a přátelé jsou to jediné, co ji drží nad vodou a křest desky jejích kamarádů tak byl pomyslnou terapií. Kapela plánovala vydat jako první singl z desky úplně jinou píseň, ale protože Marcel měl skladbu moc rád a spolupráci na duetu podporoval, vyšla jako první singl právě tato balada.

Nebude to trvat příliš dlouho a své nové album pokřtí také Alžběta. To bude se svou kapelou natáčet během léta a deska by měla spatřit světlo světa na podzim.

Články, které by tě mohly zajímat