Nový Spark
venku od 2. dubna
EXTREME apelují na své fans: „Nahrajte náš song, zachraňte rock!“

EXTREME apelují na své fans: „Nahrajte náš song, zachraňte rock!“

Rockeři EXTREME, kteří se svou albovou novinkou „Six“ ovládli červnový Spark, vyhlašují misi za posílení rockové hudby! Vyzývají všechny její příznivce, kteří jsou zároveň aktivními muzikanty, aby nahráli vlastní verzi opěvovaného singlu „Rise“ a zaslali ji kapele prostřednictvím speciální webové stránky .

Na oplátku slibují její zveřejnění skrze kapelní kanály s dosahem stovek tisíc sledujících. Na povzbuzenou zpracovali novou verzi oficiálního videoklipu k „Rise“ s podtitulem „Generations on a Mission“.

„Nahrajte ten song tak, jak byste ho zahráli, kdyby byl váš. A pamatujte, tohle není žádná výzva ani soutěž, ale oslava rock´n´rollu a způsob, jak se vám odvděčit a podpořit vás, stejně jako vy podporujete nás,“ vzkazuje kytarista Nuno Bettencourt.

EXTREME na Sparkshopu

V červnovém Sparku jsme vám doručili nejen recenzi „Six“, ale také rozšířenou Galerii titánů s EXTREME, v níž Nuno Bettencourt hovoří o novém albu a zpěvák Gary Cherone se ohlíží spíš do historie kapely.

Mimochodem, Nuno v rozhovoru vznesl i silný apel ke všem, kteří to někdy s muzikou mysleli alespoň trošku vážně: „Vždycky jsem k hudbě přistupoval s tím, že budu alespoň stejně dobrej anebo ještě lepší než moje vzory. Protože do studia nemůžeš jít s menším záměrem, než že budeš nejlepší na světě. Může ti to zní šíleně, ale musíš. Už když ti je třináct. Jak jinak bys chtěl získat nahrávací smlouvu? A když ti je padesát, tak to platí dvojnásob. Protože v opačným případě to bude stát za hovno“

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace