Nový Spark
venku od 2. dubna
Dolly Parton si vzala na paškál ultimátní klasiku QUEEN

Dolly Parton si vzala na paškál ultimátní klasiku QUEEN

Americká country hvězda se pustila do rockové klasiky od QUEEN „We Are the Champions“. Jedná se o další ukázku z alba „Rockstar“, které vyjde v listopadu.

„We Are The Champions“ je čtvrtá píseň, která byla z alba zveřejněna. Do éteru byla dříve vypuštěna skladba „Bygones“ se speciálními hosty Robem Halfordem, Nikki Sixxem a Johnem 5. Dále cover rockové klasiky „Magic Man“ s Ann Wilson a Howardem Leesem. Vlastní singl Dolly Parton s názvem „World On Fire“ se po jeho květnovém vydání stal písní č. 1 v hitparádě Billboard Rock Digital Songs.

Album „Rockstar“, které vyjde 17. listopadu, je kolekcí 30 skladeb - z toho je devět originálních a 21 coververzí ikonických rockových vypalovaček. Dolly si na desku pozvala vzácné hosty – nechybí zde Steven Tyler, Elton John, Sting, Kid Rock, Mick Fleetwood, Nikki Sixx, Rob Halford, Paul McCartney, Ringo Star a mnoho dalších slovutných jmen rockové scény.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace