Nový Spark
venku od 2. dubna
Chris Norman ze zdravotních důvodů zrušil svůj koncert na 29. Benátské! s Impulsem

Chris Norman ze zdravotních důvodů zrušil svůj koncert na 29. Benátské! s Impulsem

Headliner letošního festivalu Benátská! s Impulsem, anglický zpěvák Chris Norman, ruší ze zdravotních důvodů své vystoupení.

„Neskutečně mě mrzí, že do Liberce nepřijedu a nezahraju, ale bohužel jsem ve stavu, kdy mohu pouze ležet. Doufám, že se dám brzy dohromady a co nejdříve uvidím své fanoušky v Česku,“ vzkázal Chris Norman, který kvůli vysokým horečkám a kašli částečně přišel o hlas a i se svou manažerkou komunikuje pouze prostřednictvím SMS.

O změně organizátoři informovali prakticky okamžitě, co se nepříjemnou novinku dozvěděli. „Podobné změny na poslední chvíli jsou noční můrou každého z nás, doufali jsme, že nám se vyhnou. Ještě včera večer jsme seděli s Chrisovým road managerem na hotelu a ladili poslední detaily… Bohužel realita je jaká je, ale doufám, že se nám podařilo program upravit tak, že i letos budou fanoušci z Benátské! odcházet spokojení, všem se omlouváme,“ říká ředitel Benátské! s Impulsem Pavel Mikez s tím, že místo vystoupení Chrise Normana se posune koncert RYBIČEK 48.

„Vzhledem k tomu, že Rybičky loni vyprodaly svůj koncert za tři a čtvrt hodiny a i na Benátskou! přijedou s ohromnou show, tak věřím, že budou důstojnou náhradou. Chrisovi samozřejmě přejeme co nejrychlejší uzdravení a třeba se uvidíme příští rok.I já bych se chtěl fanouškům omluvit a doufám, že na nás nezanevřou,“ dodává spolumajitel festivalu Petr Pečený.

Festival Benátská! s Impulsem se uskuteční od 27. do 30. července ve Vesci u Liberce. Devětadvacátý ročník láká mimo jiné i na tvrdou hudbu. Zahrají HARLEJ, DOGA či KRUCIPÜSK.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace