Nový Spark
venku od 2. dubna
WITHIN TEMPTATION na novém albu vykrvácí pro svět

WITHIN TEMPTATION na novém albu vykrvácí pro svět

Nizozemská symfonicmetalová jistota oznámila vydání nového alba „Bleed Out“, na kterém mění své tematické zaměření. WITHIN TEMPTATION se od osobních emocí přesunuli ke společenským problémům a globální krizi.

Osmé studiové album s názvem „Bleed Out“ bude vypuštěno do éteru 20. října skrze vlastní label kapely Force Music Recordings. Titulní skladba je k poslechu již nyní.

Nové album WT již nyní v předprodeji na Sparkshopu!

„Bleed Out“ znamená pro kapelu odvážný krok vpřed. Od úderných i djentových riffů, přes vzletné melodie, které prostupují její symfonické kořeny, stvořila kapela novou hudební cestu spojující různé styly a podnětná témata. WITHIN TEMPTATION se nebojí sdělit nám své názory na současný svět, ať už jsou jakkoli drsné a bolavé. Netají se tím, že je velmi ovlivnila válka na Ukrajině, a tak se z nich stali vypravěči příběhů.

Zatímco skladby jako „Wireless“ a „We Go To War“ zkoumají autoritářskou agresi na Ukrajině a v dalších válečných zónách, samotná titulní skladba se zabývá tíživou situací žen bojujících za svá práva v Íránu po vraždě Mahsy Amini.

S některými skladbami na albu se fanoušci už dříve seznámili prostřednictvím singlů – „The Purge“, „Shed My Skin“, „Entertain You“ či „Don’t Pray For Me“ tedy nebudou novinkami.

Tracklist:
01. We Go To War
02. Bleed Out
03. Wireless
04. Worth Dying For
05. Ritual
06. Cyanide Love
07. The Purge
08. Don't Pray For Me
09. Shed My Skin (feat. Annisokay)
10. Unbroken
11. Entertain You


Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace