Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: SOPHIE AND THE GIANTS feat. PURPLE DISCO MACHINE – Paradise

24. srpna 2023 18:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: SOPHIE AND THE GIANTS feat. PURPLE DISCO MACHINE – Paradise

Představujeme novinku č. 4 v hitparádě!

Jedno z nejinovativnějších spojení v moderní pop music je zpět! Po více než 2 roky starém průlomovém hitu Hypnotized přichází Sophie And The Giants a německý DJ Purple Disco Machine s novým singlem Paradise.

„Tuto píseň jsem napsala jako klasický taneční hit, kterým Vás vítám v mém ráji,“ říká Sophie o novém tracku. „Je to tak hypnotizující, že Vás to přiměje tančit a nahlas zpívat, zatímco budete dělat věci, kterých budete litovat,“ dodává. Purple Disco Machine se letos představil se svým setem na festivalu Colours Of Ostrava.

V Evropa 2 Music Chart aktuálně boduje i singl Substitution, tak jsme zvědaví na souboj jednoho umělce s 2 singly 😊

Purple Disco Machine je německý diskotékový a houseový producent a DJ narozený v roce 1980 v Drážďanech. Rodným jménem Tino Piontek vyrostl v tehdejším NDR. Prostřednictvím svého otce poznal v mladém věku západní rockovou hudbu. V roce 1996 začal produkovat s programem Cubase a několika syntetizátory, současně objevil housovou hudbu v rámci nočního života v Drážďanech. Sám se stal aktivním DJem a jeho první produkce se objevila v roce 2012. Od té doby začala mezinárodní DJ vystoupení a v roce 2017 vyšlo jeho debutové album pod značkou Sony Music Entertainment.

Sophie And The Giants je britská indie-popová kapela ze Sheffieldu. Skupinu založili na jaře 2017 na hudební škole v Guildfordu v Surrey Sophie Scott, Chris Hill, Bailey Stapledon a Toby Holmes. Po úspěšném dokončení školy se všichni čtyři přestěhovali do Sheffieldu společně. V roce 2018 vyšlo jejich debutové EP Adolescence. Poté následovalo celoevropské turné a vystoupení na festivalech, včetně festivalu Glastonbury.

Společně nahráli také singl In The Dark.

Hlasuj pro Sophie And The Giants a Purple Disco Machine v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Universal Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat