TOP 8 videoklipů týdne: Miley Cyrus vzpomíná na dospívání, Guns N' Roses vydali píseň z roku 2008 a Andrea Kalousová o tom, co by bylo kdyby

Vydáno 29.08.2023 | autor: Kateřina Nováková

Poslední osmičku top klipů měsíce srpna otevírá Miley Cyrus s očekávanou novinkou Used To Be Young, ve které zpívá o svém dospívání. Ve stejný den fanouškům poslala píseň Single Soon také její dávná kamarádka Selena Gomez. Z šuplíku vylovili song Perhaps Guns N' Roses, kteří se vrhají do příprav nového alba. Vojtaano je na pódiu Velký pán, Andrea Kalousová pak zpívá o tom, co by bylo kdyby. Page Turners si léčí zlomená srdce, Ben Cristovao nahrával s Annabelle a představuje se také začínající zpěvák Tavi.

TOP 8 videoklipů týdne: Miley Cyrus vzpomíná na dospívání, Guns N' Roses vydali píseň z roku 2008 a Andrea Kalousová o tom, co by bylo kdyby TOP 8 videoklipů týdne: Miley Cyrus vzpomíná na dospívání, Guns N' Roses vydali píseň z roku 2008 a Andrea Kalousová o tom, co by bylo kdyby

Miley Cyrus zpívá o svém dospívání

„Tato píseň je o tom, že ctíme to, kým jsme byli, milujeme to, kým jsme, a oslavujeme to, kým se staneme,“ říká Miley Cyrus o novince Used To Be Young, kterou vydala přesně deset let od vystoupení na Video Music Awards, kde šokovala lascivním tanečkem s Robinem Thickem. „Cítím hrdost, když myslím na svou minulost, a jsem naplněna optimismem, když myslím na budoucnost. Jsem vděčná svým věrným fanouškům, kteří každý den uskutečňují mé sny,“ vzkazuje zpěvačka.

K písni natočila Cyrus dojemný videoklip. „Je nesmírně emotivní, protože jsem mini verzí své mámy a mohla jsem ji vidět na kameře,“ říká umělkyně, která byla během nahrávání svědkem Tishiných reakcí. „Takže jsme se mohly vidět, a když takhle tančila, dohnalo mě to k slzám, rozesmálo a vyvolalo to ve mně spoustu skutečných emocí. Myslím, že [tato technologie] lidem opravdu umožňuje prožívat skutečné emoce, což si myslím, že v poslední době moc často nevidíme.“

Guns N' Roses natočili klip ke skladbě z roku 2008

Videoklipu se dočkala i skladba Perphaps od Guns N' Roses, která vznikla během nahrávání alba Chinese Democracy v roce 2008. Sestava ho natáčela na koncertech během svého aktuálního turné. Píseň by se mohla stát součástí nového alba, do jehož příprav se chce kapela pustit ihned po ukončení šňůry.

Andrea Kalousová o tom, co by bylo kdyby

O tom, co by bylo kdyby, zpívá ve stejnojmenné novince Andrea Kalousová. Ta se naplno obula do hudební kariéry a vydává jeden singl za druhým. Ten aktuální má být podle jejích fanoušků odpovědí ex Kazmovi na jeho film, z nějž má být zřejmé, že by se k modelce rád vrátil. Z reakce Kalousové ale radost mít nebude. Jak je vidět v závěru videoklipu, ujel mu už vlak.

Page Turners si léčí zlomená srdce

Diskografie pražské kapely Page Turners zaznamenává s novým přírůstkem další žánrovou změnu. Ve svém feel-good letním singlu Take Me Back Into Your Arms si kapela léčí zlomená srdce hlasitými kytarami a chytlavou melodií. Vydání doprovází také videoklip, který režírovala filmařka a zpěvačka Karolína Beranová.

Ben Cristovao a zpěvačka Annabelle zpívají s lehkostí o těžkostech

Ben Cristovao se spojil se zpěvačkou Annabelle na novém singlu Lajf. „Je potřeba dívat se na život trochu s nadhledem. Za rohem je další den, všechno bude dobrý,“ vysvětluje hlavní myšlenku skladby Annabelle. Song má pozitivní vibe, s lehkostí a nenuceností dává vědět, že všechno, co se děje, je prostě „lajf“. O režii se postaral Vojtěch Starý.

Vojtaano vzdává hold interpretům, kteří ho inspirovali

Vojtaano plánuje vydat na podzim novou desku. Z ní pochází novinkový singl Velký pán. "V písni Velký pán popisuju svoje začátky s koncertním hraním, ale taky vzdávám hold kapelám a intepretům, kteří mě inspirovali. Od Rolling Stones, přes PSH, Indyho a Wiche, přes ChaozzCypress Hill." O klip samotný se postaral kameraman David Pacholík.

Zpívá Selena Gomez v Single Soon o slavném ex?

Možná zpívá Selena Gomez v Single Soon o svém bývalém slavném příteli The Weekndovi, možná o někom úplně jiném. Hype je kolem songu obrovský a tyhle domněnky jeho dosah jen přiživují. Pro fanoušky je ale zásadní hlavně to, že jde konečně o zpěvaččin nový singl, který předznamenává vydání nového studiovéh alba. To, že deska vyjde, potvrdila sama Gomez na sociálních sítích.

Tavi vydává singl Napořád

Novým videoklipem se může pochlubit i začínající český zpěvák Tavi, který vyslal do světa singl Napořád. Píseň napsal ve spolupráci se Štěpánem Kopeckým, o produkci se postaral Štěpán Růžička. Klip se natáčel pod taktovkou Viktora Odehnala.

Text: Andrea Štipčáková, Kateřina Nováková, TZ, foto: Noua Unu (Sony Music), archiv Page Turners, Pavla Hartmanová (Ben Cristovao & Annabelle)
Témata: Miley Cyrus, Andrea Kalousová, Page Turners, Guns N' Roses, Ben Cristovao, Annabelle, Selena Gomez, Vojtaano, Tavi

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít