Právě vysíláme

Rihanna a A$AP Rocky prozradili jméno druhého syna

8. září 2023 17:16
Rihanna a A$AP Rocky prozradili jméno druhého syna

Druhý porod Rihanny byl až doposud obestřen tajemstvím. Ačkoliv zpěvačka a její partner A$AP Rocky o něm stále mlčí, rodný list, který získala zahraniční média, přeci jen nějaké informace odhalil. Například to, že dvojici se narodil syn. A dostal krásné jméno!

Rihanna a A$AP Rocky si své soukromí velmi střeží. Jméno prvního syna odhalila fanouškům až rok po jeho narození, o druhém porodu zatím dvojice vůbec neinformovala. Zahraniční média se však dostala k rodnému listu jejich druhého miminka, který mnohé odhaluje.

Až doposud si veřejnost myslela, že se Rihanně narodila holčička. Nyní je však jisté, že se zpěvačka s partnerem těší ze druhého syna. Jmenuje se Riot Rose Mayers a přišel na svět 1. srpna 2023 v 7:41 ráno v losangeleské nemocnici Cedar Sinai Hospital.

Těhotenství Rihanna oznámila během únorového vystoupení na Super Bowlu. Na pódiu se tehdy ukázala v červeném upnutém triku a všem bylo okamžitě jasné, že je opět v očekávání. Podle informací magazínu People má zpěvačka aktuálně pocit, že její „rodina je kompletní“.

Články, které by tě mohly zajímat