Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalé první dcery Malia a Sasha Obama se před pár dny účastnily koncertu rappera Drakea v Los Angeles, a že přípravy neponechaly náhodě, je jasné na první pohled. Pětadvacetiletá Malia i o tři roky mladší Sasha totiž po vystoupení populárního umělce nevynechaly ani after-party, kterou opouštěly v brzkých ranních hodinách.

Fotografové zvěčnily sestry během odchodu z klubu Bird Streets okolo čtvrté hodiny ranní. Obě přitom na večírek zvolily topy, které by jim zřejmě neprošly, pokud by jejich tatínek ještě zastával post amerického prezidenta.

Zatímco mladší Sasha zvolila volné kapsáče a černé krajkové tílko do pasu připomínající spodní prádlo, její sestra měla ještě větší kuráž. Vzorované zvonové legíny doplnila půvabná absolventka Harvardu vrškem s dlouhými rukávy, který držel pohromadě pouze pomocí tenké šňůrky.

Sestry se již před časem osamostatnily a sdílí společně dům v Los Angeles. Malia se po konci studií totiž začala věnovat tvorbě scénářů a údajně je i velice talentovaná. Není pochyb, že by jí to ale určitě slušelo i před kamerou, nemyslíte?

Reklama

Další články

Načítám