Hlavní obsah

Klip k písni Jasnovidec natočily pro Ready Kirken děti na filmovém táboře v lesích u Jihlavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byl to pro ně jistě nezapomenutelný zážitek. Účastníci dětského filmového tábora na Jihlavsku dostali za úkol, aby si vybrali písničku, k níž natočí během pobytu videoklip. Z několika možností, které se jim nabízely, sáhli po skladbě Jasnovidec od skupiny Ready Kirken. Nyní má klip na Novinkách.cz premiéru.

Klip k písni Jasnovidec skupiny Ready Kirken.Video: archiv kapely

 
Článek

„Otcem nápadu je Michal Kudláček, kameraman, fotograf a režisér, který točil mimo jiné klipy pro nás, Vypsanou fixu nebo Anetu Langerovou. Nabídl dětem na táboře, který vede, aby si vybrali z několika písní různých interpretů jednu skladbu, na kterou natočí videoklip. K naší radosti si vybrali Jasnovidce,“ říká kytarista kapely Ready Kirken Zdeněk Ceral.

Děti si následně samy vyrobily kostýmy a celý klip natočily. Michal Kudláček fungoval vlastně jen jako supervizor.

Foto: archiv kapely Ready Kirken

Skupina Ready Kirken (vzadu) s dětmi na táboře, kde vznikl klip k jejich písni.

„Jasnovidec je z naší zatím poslední desky Různorudé album. K písním Baletka a Odin, respektive Edgar se již klipy natočily. Jasnovidec je tedy třetí písnička, která se dočkala klipu, v tomto případě neplánovaně,“ doplňuje Ceral.

„Měli jsme možnost vidět poslední klapku při natáčení a odvděčit se dětem utajeným koncertem přímo na táboře. Bylo super vidět, s jakým nadšením a profesionalitou pracují. Myslím, že filmový tábor určitě několika z nich změní budoucí život, až se budou rozhodovat, co budou dělat po škole,“ uzavřel.

Bývalému členovi kapely Ready Kirken hrozí až osm let vězení

Krimi

Lucky Losers: Nebudeme se přece schovávat za špatnou angličtinu

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz: Různorodé album - Ready Kirken

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám