Hlavní obsah

Horká poprocková půda. Dnes zahrají Fall Out Boy, zítra Louis Tomlinson, příští rok Slash a podruhé i Rammstein

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řada velkých světových hudebních hvězd míří do České republiky. Už dnes se v hale Fortuna v Praze na Výstavišti představí američtí punkrockeři Fall Out Boy, zítra dorazí do O2 areny Louis Tomlinson, bývalý člen britsko-irského boyband One Direction. Na příští rok jsou čerstvě hlášeny koncerty Slashe a Mylese Kennedyho v Brně a přibyl i druhý večer skupiny Rammstein v Praze.

Foto: Fource Entertainment

Fall Out Boy zamířili do Prahy.

Článek

Fall Out Boy jsou na světě od roku 2001. Jejich diskografie čítá osm alb, to aktuální je z letošního března a jmenuje se So Much (for) Stardust. Vstupenky na jejich dnešní koncert je možné sehnat ještě na místě.

Podobné je to i v případě Louise Tomlinsona, jenž se představí ve čtvrtek 19. října v pražské O2 areně. Bývalý člen veleúspěšného boybandu One Direction vydal dvě sólová alba, která jsou vedena popovým směrem.

Foto: Milan Malíček, Právo

Slash to u nás už zná.

Americký kytarista Slash spolu s kapelou Myles Kennedy & The Conspirators oznámili rozsáhlou sérii koncertů v roce 2024. V rámci nově oznámeného The River Is Rising-Rest of the World Tour ’24 SMKC navštíví 21 zemí a 32 měst v celém světě. Do brněnské Winning Group Areny dorazí 18. dubna. Vstupenky v ceně od 1490 Kč se začnou prodávat v pátek.

Lindemann je čistý, Rammstein se vrátí do Prahy

Kultura

A Rammstein si zopakují tradici. O jejich oznámený koncert je tak velký zájem, že se management kapely domluvil s českým pořadatelem Live Nation na druhém. Ten se odehraje 12. května 2024 na letišti v pražských Letňanech, den po tom již ohlášeném.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám