Právě vysíláme

Zahájení turné Madonny se nepovedlo. Zpěvačka měla velké zpoždění, show byla zkrácena

17. října 2023 12:18
Zahájení turné Madonny se nepovedlo. Zpěvačka měla velké zpoždění, show byla zkrácena

Madonna se po vážném zdravotním problému vrátila na pódia a zahájila turné. První koncerty ovšem budí rozpaky.

Madonna před čase skončila na jednotce intenzivní péče kvůli infekci a své turné pod názvem Celebration Tour musela odložit. Nyní se na pódia vrátila a vystoupila během dvou koncertů v Londýně. Fanoušci však odcházeli ze show poněkud rozčarováni.

Zpěvačka na oba dva koncerty dorazila velmi pozdě a show musela být zkrácena. Důvodem bylo pravděpodobně nařízení, že všechny koncerty v londýnské O₂ areně musí skončit před 23:00 hodinou. Kvůli pozdnímu začátku ale fanoušci přišli o největší hity jako Like A Virgin, Holiday nebo Celebration. Madonna navíc s velkým zpožděním zahájila koncert i v neděli, tedy den poté, co byla za svůj příchod kritizována.

Kritiku sklidil i samotný koncert. Mezi kritickými hlasy převládal názor, že Madonna už zkrátka ztrácí dech. Ačkoliv je zpěvačce už 65 let, a navíc má za sebou těžké zdravotní problémy, rozhodla se pro provokativní show plnou svůdných pohybů a těžké choreografie. Jak ovšem fanoušci upozorňují, většinu tanečních kreací už předvedli pouze tanečníci a Madonna se spíše „ukrývala“ v pozadí.

Madonna při zahájení turné (Profimedia)

Články, které by tě mohly zajímat