Nový Spark
venku od 2. května
Mick Mars z MÖTLEY CRÜE konečně vydá sólovku

Mick Mars z MÖTLEY CRÜE konečně vydá sólovku

Po letech příprav Mick Mars, dnes už bývalý kytarista MÖTLEY CRÜE, konečně ohlašuje vydání prvního sólového alba. „The Other Side of Mars“ vyjde 23. února a předchází jej singl „Loyal to the Lie“.

Dvaasedmdesátiletý muzikant na nahrávce spolupracoval s několika dobrými známými z hudební branže, nejvíc s klávesistou Paulem Taylorem (WINGER), jenž se na skladbách podílel i autorsky, a taky se zpěvákem Jacobem Buntonem. Ten svého času stál v čele formace ADLER, bývalého bubeníka GUNS N´ ROSES Stevena Adlera. Bicí obstaral Ray Luzier z KORN, baskytaru Chris Collier, který je podepsán coby producent na posledním albu KORN „Requiem“ (2022).

O produkci Marsovy sólovky se postaral zkušený veterán Michael Wagener, který v roce 1981 produkoval debut MÖTLEY CRÜE „Too Fast for Love“. „Známe se však mnohem déle a byl jsem to já, kdo ho tehdy přivedl k Mötley. Dobře rozumí tomu, o čem to album má být a nikdy mi neříkal, ať dělám něco jinak ani mě nepřesvědčoval o své pravdě. Věděl, co chci nahrát a dbal na to, abychom to nahráli správně,“ přibližuje jeho přínos Mars.

Deska nabídne celkem deset skladeb, které dle Marse „mu můžou získat nějaké nové fanoušky, ale může taky nějaké ztratit“. „To co uslyšíte, jsem však já,“ říká. „A ať už se skladby vychylují jakýmkoliv stylem, můj zvuk kytary poznáte. Jsem kdo jsem. Nikdo jiný by takovou desku nenahrál.“

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
26.06. BASINFIRE
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace