JANEK LEDECKÝ vydává nový singl Nedotýkejte se andělů

JanekLedecky archiv e1698305710786

Janek Ledecký, zpěvák, skladatel a autor několika muzikálů, které se proslavily nejen u nás, ale i v mnoha zemích světa, dnes vydává nový singl Nedotýkejte se andělů. Píseň je zároveň ústřední skladbou hudební komedie Zapomeňte na Shakespeara!, jehož premiéra proběhne 28. října v Divadle Hybernia.

„Zapomeňte na Shakespeara! je muzikál o lidech, co propadli divadlu. Když jsem se pustil do skládání muziky, věděl jsem, že ta ústřední písnička musí být o křehkosti a zranitelnosti umělecké duše. A jako první mě napadl slogan Nedotýkejte se andělů. A už od května jsem tuhle věc zařadil do repertoáru svého letního Open-Air turné, abych ji otestoval. Za skoro čtyřicet let mé kariéry se mi nestalo, aby písničku, která nezazněla v rádiu, v televizi a nebyla zveřejněná ani na sítích, se mnou od druhého refrénu zpívali všichni. Takže: Nedotýkejte se andělů na zem padlých!“ říká k singlu Janek Ledecký, který napsal hudbu i text písně, jak je u něj zvykem, sám.

Hudební komedii Zapomeňte na Shakespeara! Ledecký nejen napsal, ale zároveň ji také režíruje. Zúročil v ní veškeré skvělé zkušenosti, které nabyl svými předchozími, velmi úspěšnými muzikály Hamlet, Galileo a Iago.

singl Nedotýkejte se andělů na digitálních službách: https://wmcz.lnk.to/JanekLedecky

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE