Sheeran vystoupí v H. Králové dvakrát, pořadatelé kvůli zájmu přidali koncert

foto Britský zpěvák Ed Sheeran vystoupil 25. září 2021 v Paříži na koncertu, který byl součástí 24hodinové akce Global Citizen Live, jejímž cílem je zvýšit povědomí o změnách klimatu, nerovné distribuci covidových vakcín nebo chudobě ve světě.

Hradec Králové - Koncert britského zpěváka Eda Sheerana, který bude 27. července 2024 na letišti v Hradci Králové, je vyprodaný. Produkční společnost FKP Scorpio proto přidala druhý samostatný koncert, a to o den později 28. července. Jako speciální host vystoupí britský písničkář Calum Scott. ČTK o tom dnes informovala Anna Vašátková ze spolupořádající agentury Ameba Production. Sheeran je považovaný za jednu z nejvýraznějších osobností současné popové hudební scény. Naposledy vystoupil v ČR v roce 2019 na letišti v pražských Letňanech.

Oba královéhradecké koncerty se uskuteční v multifunkčním Parku 360 v areálu letiště v rámci Sheeranova turné nazvaném Mathematics tour.

"Jedná se o unikátní model, který v rámci aktuálního turné nemá obdoby. Pro návštěvníky bude připravený pestrý doprovodný hudební i nehudební program už od dopoledních hodin, několik možností ubytování, skvělá gastronomie, ale i třeba kyvadlová doprava z centra Hradce Králové," uvedl ředitel Ameba Production Michal Thomes.

Oficiální prodej vstupenek na druhý koncert startuje v pondělí 4. prosince ve 12:00. Se spuštěním oficiálního prodeje bude zahájen i prodej ubytování a velkokapacitní parkování na oba dva koncerty. Veškeré informace jsou na www.EdSheeranKoncert.cz.

Společnost Ameba Production stojí za festivalem Rock for People, a každoročně pořádá desítky klubových, halových i open-air koncertů. Loni ji porota European Festival Awards zařadila mezi TOP 10 evropských pořadatelů. Koncerty Eda Sheerana pořádá společně s FKP Scorpio.

Park 360 je multifunkční prostor v areálu bývalého vojenské letiště v Hradci Králové, který disponuje 70 hektary prostoru. Každoročně jsou tam desítky akcí od festivalů, teambuildingů přes veletrhy či konference. Areál disponuje deseti hangáry a glampingovým kempem a dalším zázemím. Kromě koncertní plochy disponuje i zázemím pro Fan Zónu, kempování a velkokapacitní parkování. Více informací je na www.park360.cz.

Dvaatřicetiletý zpěvák, skladatel a textař Ed Sheeran získal několik cen Grammy, Brit Award a dalších prestižních cen. Jeho hity jako Shape Of You, Thinking Out Loud nebo Perfect mají na youtube dohromady 13,2 miliardy zhlédnutí. Na konci roku 2017 obdržel Sheeran Řád britského impéria za své aktivity v hudbě a charitě.

Letos vydal Ed Sheeran dvě alba, v květnu vyšlo album Subtract a v září album Autumn Variations. V současné době je Ed Sheeran ve světovém žebříčku Spotify šestým nejposlouchanějším umělcem.

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 27.04.2024 ČTK

Reklama

20°C

Dnes je sobota 27. dubna 2024

Očekáváme v 14:00 20°C

Celá předpověď