Nový Spark
venku od 2. dubna
JETHRO TULL přivezou do Prahy a Brna klasické hity i novou desku

JETHRO TULL přivezou do Prahy a Brna klasické hity i novou desku

Nový setlist folkrockových legend z Blackpoolu již brzy rozezní Prahu i Brno. Slavní rockeři v čele s Ianem Andersonem představí nejenom své dávné hity, ale i novou desku „Rökflöte“, která vyšla letos v dubnu.

CDčka i LPčka JETHRO TULL a mnohem víc koupíš na Sparkshopu!

Britští JETHRO TULL vystoupí 4. prosince 2023 v brněnské Zoner Bobyhall a o den později 5. prosince v pražském Kongresovém centru. Těšit se můžete na celý nový koncertní program!

Kapela, která je známá svou progresivností, folkovými prvky, výrazným zvukem flétny a používáním lidových nástrojů, funguje od konce 60. let, a od té doby vydává jedno úspěšné album za druhým. I když se v sestavě kapely vystřídala řada hráčů a několik let se zdálo, že zpěvák Ian Anderson se bude věnovat pouze vlastním projektům, JETHRO TULL se nyní opět těší ze společné tvorby a vyrážejí na turné po Evropě, Británii a Jižní Americe.

Po loňském úspěšném albu „The Zealot Gene“ letos vydali další a rozhodně nezpomalují. Na koncertech v Praze i Brně zazní zcela nové skladby, ale i klasiky jako „Aqualung“, „Cross-Eyed Mary“ či „Locomotive Breath“, které vás vrátí do starých dobrých časů!

Vstupenky jsou k dostání ZDE

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace