Nový Spark
venku od 2. dubna
David Ellefson (ex-MEGADETH) produkuje nový horor, objeví se i před kamerou

David Ellefson (ex-MEGADETH) produkuje nový horor, objeví se i před kamerou

Bývalý baskytarista MEGADETH je výkonným producentem připravovaného celovečerního hororového snímku „Bunker Heights“. Sám se ve filmu také objeví.

Devětapadesátiletý muzikant, nyní působící v kapele DIETH a dalších projektech, o filmu říká: „Vždycky je potěšením spolupracovat s Drewem Fortierem, který má ohromný talent na natáčení poutavých hororů, je opravdu bezkonkurenční.“

„Bunker Heights“ posunuje a ohýbá hranice hororového žánru. Příběh nás zavede do neklidného města, kde jeho obyvatelé čelí katastrofální krizi. Ve filmu se mísí prvky krimi, hororu i černé komedie. Snímek nabídne poutavé vyprávění ze života občanů města, kteří se vypořádávají s hrozbou, ohrožující jejich samotnou existenci.

DIETH na Sparkshopu

Ellefson již dříve produkoval hororový film „Dwellers“, který napsal, režíroval a hlavní roli si zahrál právě Drew Fortier, mimo jiné i kytarista skupiny THE LUCID. Trailer k „Bunker Heights“ můžete zhlédnout již teď.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace