Nový Spark
venku od 2. dubna
Pop-rocková senzace PVRIS míří do Lucerna Music Baru

Pop-rocková senzace PVRIS míří do Lucerna Music Baru

Americká pop-rocková kapela producentky, zpěvačky a multiinstrumentalistky Lyndsey Gunnulfsenové, PVRIS, míří do pražského Lucerna Music Baru. 29. dubna tady rozjede svoji elektropopovou, synth-popovou a alt-rockovou smršť.

Naposledy se PVRIS v Praze ukázali coby support Fall Out Boy a předvedli perfektní show. Nenechte si je ujít tentokrát jako headlinery. Večer otevře speciální host – americká zpěvačka Scene Queen. Vstupenky za 626 Kč pořídíte od pátku 12. 1. 10:00 na musicbar.cz a goout.cz. Cena na místě 690 Kč. Vstupenky online.

Už celou dekádu si Lyndsey Gunnulfsenová razí svou vlastní cestu hudebním světem s projektem PVRIS. V roce 2014 oslnila debutem White Noise, dostala se na velká pódia a vydobyla si své místo na rockové scéně. Lynn začínala s metalcoreovou kapelou o pěti členech, dnes patří k tomu nejzajímavějšímu, co může rocková scéna nabídnout a zvládá to s pouhým jedním stálým členem kapely a koncertním bubeníkem. PVRIS jsou unikát, který oslovil i velká jména, v minulosti dělali support například Fall Out Boy, Muse, 30 Seconds To Mars nebo Paramore.

„Mým úkolem, jako umělkyně, rozhodně není vyhovět nějakým trendům nebo snad nostalgii posluchačů. Musím se řídit tím, k čemu se cítím nucena, a snažit se odhalit, jaké pravdy a poselství v tom mohu najít. Vždycky musím přijmout riziko změny a věřit, že každá fáze mojí hudby bude rezonovat právě s tím, s kým rezonovat má,“ říká Lyndsey ke své proměnlivé tvorbě.

A důkazem, že hudba PVRIS rezonuje s tím, s kým má, jsou posluchači, kterých jen na Spotify PVRIS přiláká víc než dva miliony za měsíc. Nejstreamovanější skladba Burn It All Down (oficiální theme song hry League of Legends pro světový šampionát roku 2021) má neuvěřitelných 68 milionů poslechů a poslechy v řádu několika desítek milionů mají i další featuringy.

Mimo jiné i díky mnoha významným spolupracím s umělci jako je Mike Shinoda, Raye nebo 070 Shake, získávají PVRIS víc a víc fanoušků a neotřesitelnou pozici v hudebním světě. Zahanbit se však nenechávají ani ve své sólo tvorbě. Vloni vydali už čtvrté studiové album Evergreen, na kterém opět ohýbají hranice žánrů a nebojí se riskovat.

Jako speciální host se před PVRIS představí americká zpěvačka a skladatelka Scene Queen, která si vytvořila vlastní žánr – bimbocore, takový subžánr metalcoru s feministickou tematikou. Nenechte si ujít!

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace