TOP 7 bizárů roku 2023: Tanečky Britney Spears, Upír Dex, chabý pokus Clash of the Stars i Chleba Marianka

Vydáno 11.01.2024 | autor: iREPORT

S každým rokem se objeví na scéně něco, co nás šokuje. Ačkoliv si mnohdy myslíme, že více už to nejde. V roce 2023 se to povedlo například Franku Wildovi a Kafuu, kteří vydali další společný singl Upír Dex. A je snad ještě bizarnější než předchozí Hafo! Od hudby by se měli držet dál také Lucie Borhyová a Lboy, který trackem pro Clash of the Stars taky zrovna nenadchl. Chleba od Jona Marianka umělecky sice taky nestojí za moc, ale alespoň se pobavíte. Smutný pohled byl loni na hvězdnou Britney Spears i fanoušky házející nebezpečné předměty po oblíbených interpretech. A na závěr jsme si pro vás schovali chuťovku od Vitase.

TOP 7 bizárů roku 2023: Tanečky Britney Spears, Upír Dex, chabý pokus Clash of the Stars i Chleba Marianka TOP 7 bizárů roku 2023: Tanečky Britney Spears, Upír Dex, chabý pokus Clash of the Stars i Chleba Marianka


Frank Wild, Kafuu – Upír Dex

Kafuu a Frank Wild se do povědomí hudebních fanoušků dostali v roce 2022 songem Hafo, který měl silný sexuální podtext a v jehož klipu si influencerka hrála na psa. Loňský singl Upír Dex je snad ale ještě bizarnější. „Dex, Dex, Dex / chce mít se mnou sex / chce mě do postele a vysát mě na ex,“ zaznívá v textu. Video ho pak jen podtrhuje. Kafuu v něm představuje ne zrovna chytrou mladou blondýnku, kterou pronásleduje upír, jenž s ní chce mít – hádejte co? Pohlavní styk. „Tohle je bizár všech bizárů. Je to horší a horší,“ stojí v jednom z komentářů na Youtube. I přesto (nebo právě proto?) má však klip skvělá čísla. Za dva měsíce nasbíral přes dva miliony zhlédnutí.

Lucie Borhyová & Kvín Žoán - 40

Své pěvecké ambice projevuje v posledních letech i Lucie Borhyová. Zřejmě by ale stálo za to, aby oslovila jiného textaře i režiséra. Píseň 40 má na svědomí její kamarádka Kvín Žoán, která se na ní podílela i pěvecky. Ve videu, které jako by vypadlo z devadesátek, se ostřílená moderátorka objevuje ve zlaté minisukni nebo v plavkách ve vířivce, v níž se Žoán popíjí skleničku vína.

Clash of the Stars - No Eyes On Me

Totálně vedle šlápla i zápasnická organizace Clash of The Stars. Ta před pátým galavečerem vydala singl No Eyes On Me. Spíše než pochvalných komentářů, se ale dočkala posměchu. Posluchačům se nelíbí jednak text, jednak příšerný rap. A my nemůžeme jinak než dát tomuto názoru zapravdu. Tohle se Lukáši Nárovcovi aka Lboyovi vážně nepovedlo!

Jon Marianek – Chleba

Chleba od Jona Marianka sice trhal rekordy, po umělecké stránce ale také nejde o velkou slávu. Uznáváme ale, že oproti výše zmíněným songům v sobě tenhle track nese alespoň trochu humoru, díky kterému si našel své příznivce. Za pět měsíců od vydání nasbíral na Youtube už přes tři miliony zhlédnutí a úspěch našel i na dalších sociálních sítích. Možná i proto, že v něm vystupuje jeden z nejsledovanějších světových Youtuberů Jake Paul, pro kterého Jon Marianek pracuje.

Tanečky Britney Spears

Na tohle je bohužel trochu smutný pohled. Poté, co Britney Spears znovu nabyla svéprávnosti, se rozjela na sociálních sítích a pravidelně se svými fanoušky sdílí svá taneční videa. Bohužel mnohdy nahánějí až hrůzu (například "krvavý" tanec s noži) a je znát, že zpěvačka na tom po psychické stránce není nejlépe. Její okolí s tím bohužel nic nedělá. Synové Britney zatím nejsou plnoletí, v roce 2022 se dokonce od maminky kvůli jejímu vystupování na veřejnosti odstěhovali. Spolužáci ve škole se jim kvůli ní posmívali. Ani to ale interpretku od dalšího sdílení lascivních tanečků nezastavilo…

Fanoušci házející předměty na umělce

Utratíte tisíce korun za vstupenku do prvních řad na svého oblíbeného umělce, abyste po něm poté házeli cokoliv, co máte po ruce. No není tohle bizár? Bohužel se podobné věci děly na koncertech v minulém roce poměrně často. Billie Eilish, Taylor Swift, Lady Gaga, Jonas Brothers nebo Harry Styles mají jistě historek na rozdávání. Ne, tohle se na shows vážně nedělá. Nejenže můžete svého oblíbence (i když nechtěně) zranit, ale pravděpodobně se nedočkáte konce vystoupení, protože vás vyvede ochranka.

Nejvýdělečnější turné roku 2023? Prvenství bere Taylor Swift, v top desítce jsou i Beyoncé, Bruce Springsteen či Coldplay

Hlas delfína, vzhled mimozemšťana

A trochu usměvný bizárek na závěr. Ruský rapper Vitalij Vladasovič Gračov vystupující jednoduše jako Vitas patří největší podivíny ruské hudební scény. Disponuje totiž tak vysokým hlasem, že byste si ho možná spletli s delfínem. Ve spojení s jeho stylizací v mimozemšťana jde pak o totální úlet! Fanoušky si svým vystupováním nicméně zpěvák získal, o čemž svědčí i úspěšné turné, které odjel po Spojených státech amerických a Asii.

red, foto: Youtube, IG Jona Marianka, IG Kafuu,
Témata: Britney Spears, Jon Marianek, Frank Wild, Kafuu, Lucie Borhyová, Kvín Žoán, Clash of the Stars

zavřít