Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až dosud se zdálo, že Kanye West (46) jde spíš proti svým odvážným prohlášením ze začátku roku, kdy sliboval, že jeho žena bude letos chodit ještě víc odhalená než kdy dřív. Oversize kabáty a kožichy mnohdy i se zahalenými vlasy pod obří kapucí či v latexu, které Bianca Censori od ledna nosila, ovšem naznačovaly spíš pravý opak. Jenže jak se zdá, kontroverzní umělec svá slova myslel vážně. A to včetně slibu „letos i bez kalhotek“.

Raper měl se svou manželkou v pondělí namířeno do nahrávacího studia v Los Angeles. Devětadvacetiletá architektka na sobě neměla vůbec nic kromě průsvitné pláštěnky s nápisy a černých kozaček. Její muž byl naopak zakrytý od hlavy až k patě. Kromě černé kukly se schoval za obrovské béžové pončo, které měl oblečené ještě přes černé kalhoty a koženou bundu.

Některá média předpovídají, že by se podobná „ponča do deště“ mohla stát novým módním trendem. Zda se je ovšem odváží někdo nosit způsobem jako Bianca Censori, je otázkou. Ale ani samotná brunetka, která je zvyklá toho na sobě moc nemít, se nezdála být úplně ve své kůži. Instinktivně si alespoň intimní partie zakrývala miniaturním černým psaníčkem.

Není divu, že se lidé stále dokola přou, zda má Bianca sama možnost rozhodovat o tom, co bude nebo nebude nosit, či jestli se nechává ovládat svým manželem. Dvojice tak opět rozproudila divokou diskusi na internetu, a o to přece jde…

Reklama

Další články

Načítám