Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Kanyeho Westa (46)Kim Kardashian (43) North (10) zatím asi úplně neví, jakým směrem se v životě vydá. Díky možnostem rodičů si toho ale může vyzkoušet spoustu, a tak se objevila dokonce v novém videoklipu svého tatínka.

Dcera dvou zámožných, slavných a také kontroverzních osobností jistě vyrůstá v tom, že může dělat prakticky cokoliv, na co zrovna jen pomyslí. A také to, na co jen pomyslí její rodiče. Už jako pětiletá s mámou pózovala v módní kampani a dodnes ráda s Kim pózuje. Je také hvězdou TikToku, kde lidem ukazuje střípky ze svého života. Co se týče koníčků, je North nakloněna umění. Před několika měsíci se ovšem lidé vysmívali obrazu, který měla podle své matky sama namalovat. „North pracovala na této krajinomalbě několik týdnů a dopadlo to takhle krásně. Jsem tak pyšná na své dítě,“ napsala Kim a lidé ji podezírali, že takové dílo desetileté dítě prostě nemůže zvládnout.

V listopadu pak holčička dala velký rozhovor magazínu i-D, který se věnuje módě, hudbě, umění a kultuře mládeže. Tam se North označila jako „vůbec nejlepší“ a sama sobě svojí největší ikonou. Také prozradila, že dřív chtěla být boxerkou, ale teď že víc tíhne k basketbalu a rapu a kousek z této touhy vychází z toho, že je její otec muzikant. A právě své rapové umění teď měla poprvé možnost naplno ukázat v písni Talking with Ty Dolla Sign, na které muzikant spolupracoval s rapperem, který si říká Ty Dolla Sign.

V klipu vystupuje North hned na začátku, je oblečená celá v černém a interpretuje několik vět. Zatímco pod videoklipem na platformě Youtube, kde se vyskytují fanoušci rappera, se objevují hlavně pochvalné komentáře, oceňující především hezký vztah otce s dcerou, běžní lidé už tak nadšení nejsou. „Zní, jako by na někoho křičela. Prosím, neříkejte mi, že je to hudba. A nepředstírejte, že tato dívka má talent. Možná by ale jednou mohla mít vlastní reality show se svým otcem a Biancou. Bianca by tam mohla dělat módní přehlídky v Kanyeho návrzích,“ píše pod článkem například jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Nemá talent,“ nebo „Překvapuje někoho, jak špatná ta píseň je,“ či „Nemá rapové schopnosti, jediné, co dělá, je, že křičí,“ a jednoduše „Je to hrozné,“ to jsou úryvky z dalších komentářů.

Jisté je to, že i kdyby North skutečně neměla vůbec žádný talent, díky prostředkům svých rodičů se může hudbě, malování nebo čemukoliv jinému stejně věnovat celý svůj život. V nedávném rozhovoru ale prozradila i to, že by se v budoucnu chtěla věnovat i firmám svých rodičů, které touží vlastnit. Tak uvidíme, kam další kroky teprve desetiletou dívku zavedou.

Související témata:
North West

Reklama

Další články

Načítám