Nový Spark
venku od 2. dubna
FLESHGOD APOCALYPSE opustil stěžejní člen, roli sehrála pandemie

FLESHGOD APOCALYPSE opustil stěžejní člen, roli sehrála pandemie

Italští mistři extrémních metalových symfonií FLESHGOD APOCALYPSE se rozešli s jedním ze svých zakládajících členů. Sestavu opustil zpívající baskytarista Paolo Rossi. Jak kapela uvádí, „nikdy si nemyslela, že tento moment nastane, nicméně Paolo se rozhodl vydat jiným životním směrem“.

Rossi stál spolu s Francescem Paolim u zrodu FLESHGOD APOCALYPSE už v roce 2007 a dlouho patřil k jejich pilířům. Jak však vyplývá z vyjádření kapely, do jeho uměleckého života tak jako mnohým jiným zásadním způsobem zasáhla pandemie. „Poté, co se snažil udržet v hudební branži všemi možnými způsoby, si našel jinou práci zcela mimo náš obor, která pro něho však představovala skvělou příležitost a poskytla mu stabilitu v turbulentních časech,“ píše kapela.

Stejné úsilí následně Rossi věnoval tomu, aby skloubil nově nalezené civilní zaměstnání s kariérou muzikanta, to se však nezdařilo. Ve finále tak došlo k rozhodnutí, že své hudební dráhy a působení ve FLESHGOD APOCALYPSE zanechá.

Kapele v loňském roce sice příležitostně vypomohl na baskytaře Ludovico Cioffi, jinak člen DELAIN, ta však dál hodlá pokračovat v počtu pěti. Basových partů se nově ujme všeuměl Paoli a ještě více vokálních povinností připadne zpěvačce Veronice Bordacchini.

V červnu tuto sestavu uvidíme na Basinfirefestu.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
16.05. CALIGULA'S HORSE
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace