Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Justin Timberlake vydává desku, Mirai hojí rány a Jared Leto míří do Prahy

20. března 2024 15:21
Evropa 2 Raw: Justin Timberlake vydává desku, Mirai hojí rány a Jared Leto míří do Prahy

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Justin Timberlake – No Angels

Americký zpěvák Justin Timberlake se vrací se 6. sólovým studiovým albem Everything I Thought It Was. Zároveň vydává klip k nejaktuálnějšímu singlu No Angels. Nová deska nabízí 18 skladeb a přesahuje 1 hodinu a 16 minut. Albu předcházely singly Selfish a Drown. První singl Selfish již nasbíral více než 100 milionů streamů a 20 milionů zhlédnutí na YouTube.

JXDN (Jaden Hossler) – What The Hell

Jaden Hossler aka JXDN vydá na konci června album When The Music Stops. Na jeho produkci se podíleli jeho mentor Travis Barker z Blink – 182, dále Andrew Goldstein a také Aldae. Všichni 3 patří mezi zkušené producenty, vždyť na seznamu interpretů, se kterými spolupracovali, najdete jména jako Blink – 182, All Time Low, Maroon 5, Jonas Brothers nebo Jung Kook z BTS. Tohle je už 2. ochutnávka ze zmíněné desky…

Luke Hemmings – Shakes

Australský zpěvák Luke Hemmings právě oznámil své sólové EP Boy, jehož vydání je naplánováno na pátek 26. dubna 2024 a sdílel také svůj zbrusu nový melancholický singl Shakes. Jedná se o první sólovou hudbu frontmana 5 Seconds Of Summer od vydání jeho kritikou uznávaného debutového alba When Facing The Things We Turn Away From (2021). Luke začal pracovat na EP inspirovaném kapelami jako LCD Soundsystem a Cocteau Twins. „Je těžké to vyjádřit slovy,“ vysvětluje Luke. „Jen vím, že v tom, co cítím, je bolest. Myslím, že je to pocit, ke kterému se často vracím.“

Mirai feat. Majk Spirit – Čas rány zahojí

Kapela Mirai v posledních měsících své fanoušky zásobuje novou hudbou a naznačuje, jak asi bude znít nová deska, které se dočkáme už v pátek 12. dubna 2024. Že se bude jednat o album zvukově velmi rozmanité, dokazují všechny nejnovější singly – Dopis, Summer Love, All Night Long nebo poslední hit Nespíš. Další ochutnávkou z chystané studiovky je píseň Čas rány zahojí, na které Mirai spolupracovali s Majkem Spiritem. Písně kapela představí živě na svém již druhém sLOVEnském turné, které začíná v sobotu 23. března 2024.

Thirty Seconds To Mars – World On Fire

Americká kapela, jejíž jádro tvoří bratři Jared a Shannon Leto, ohromili svět vloni v září, když ohlásili návrat s albem It’s The End Of The World, But It’s A Beautiful Day. Krátce na to prozradili, že vyrazí na světovou tour, v rámci které odehrají také osmadvacet koncertů v Evropě. Oblíbená kapela tak dorazí ve středu 15. května 2024 i do pražské Sportovní haly Fortuna, kde odehraje koncert plný starších kousků i nových hitů, včetně třeba singlu World On Fire ze zmiňovaného nejnovějšího alba. Partnerem koncertu je Evropa 2!

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat