Právě vysíláme

Selena Gomez zveřejnila velmi odvážnou fotografii. Fanoušci mají o zpěvačku strach

27. března 2024 10:34
Selena Gomez zveřejnila velmi odvážnou fotografii. Fanoušci mají o zpěvačku strach

Selena Gomez zveřejnila velmi odvážnou fotografii, která fanoušky spíše vyděsila, než potěšila. V reakcích se lidé opět obávají o zpěvaččino psychické zdraví.

Selena patří mezi nejsledovanější osoby na instagramu a sleduje jí až 429 milionů followers. Zpěvačka má těsně po třicítce, avšak v životě toho už prožila hodně. Selena trpí onemocněním lupus. Prakticky celý dospělý život bojuje s psychickými problémy a několikrát skončila v psychiatrické léčebně. Její blízká kamarádka jí před časem darovala ledvinu, ovšem s touto přítelkyní se už zpěvačka nestýká.

Po několika zpackaných vztazích chodí Selena s producentem Bennym Blankem. A ačkoliv se Gomez snaží na sociálních sítích tvářit co nejvíce šťastně, fanoušci o ní mají i obavy. Selena totiž nyní zveřejnila velmi odvážnou fotografii, na které ukazuje velká ňadra v černé podprsence. Snímek sklidil velkou odezvu a Selena posléze fotografii smazala.

Fanoušci se domnívají, že se zpěvačkou není něco v pořádku. Někteří si dokonce myslí, že Selena začala holdovat alkoholu a kvůli tomu mohla i razantně přibrat na váze. „Psychické problémy, problémy s různými látkami a darovaná ledvina od kamarádky, se kterou se už nestýká. Nyní pořizuje fotky jako v transu. Měla by si dávat větší pozor na své celkové zdraví,“ stojí v jednom z komentářů fanouška, který má o zpěvačku obavy.

Články, které by tě mohly zajímat