Nový Spark
venku od 2. května
CEMETERY SKYLINE – Divoká severská bouře přináší nový gotický all-star

CEMETERY SKYLINE – Divoká severská bouře přináší nový gotický all-star

Na severu se zrodil další pozoruhodný projekt – CEMETERY SKYLINE –, v němž se sešli členové zasloužilých kapel, které uplynulých třicet let formovaly tamní scénu. Za mikrofonem je neúnavný Mikael Stanne z DARK TRANQUILLITY, kytary obstarává Markus Vanhala z INSOMNIUM, baskytaru Victor Brandt (ex-ENTOMBED, WITCHERY), bicí Vesa Ranta ze SENTENCED a za klávesy se postavil Santeri Kallio z AMORPHIS.

Svůj první koncert nový all-star odehraje na srpnovém festivalu John Smith Rock ve finském Laukaa, což může být i jisté vodítko k tomu, kdy se od CEMETERY SKYLINE dočkáme debutového alba. Tvůrčí potenciál ostřílených harcovníků skandinávské scény naznačuje první uvolněný singl, skladba „Violent Storm“.

„Předpověď počasí ohlašuje divokou gotickou bouři ze severu. Nálada té skladby je silně inspirována liduprázdnými cestami nočního Goth-emburgu a jejich zoufalými příběhy osamělosti a ztracení se v jedinečně krásné mizérii a smutku severské gotiky,“ komentuje Markus Vanhala.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
16.05. CALIGULA'S HORSE
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace