Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvačka Dominika Hašková upřímně: Slova o slavném otci i zpověď, co ji u mužů odpuzuje

+ Dalších 6 fotografií

Dominika Hašková, dcera světoznámého brankáře Dominika Haška, patří se svou kapelou We Are Domi mezi výrazné pěvecké talenty posledních let. Sympatická umělkyně v rozhovoru pro eXtra.cz promluvila nejen o svých rodičích, ale i svých bývalých láskách.

Podpora otce

Ačkoliv nemohla být zpěvačka Dominika Hašková nominována na cenu akademie, na slavnostním předávání zlatých sošek Andělů dcera legendárního hokejového brankáře Dominika Haška nechyběla. Osmadvacetiletá umělkyně se svou kapelou We Are Domi zazářila roku 2022 v hudební soutěži Eurovize, kde se probojovala až do finále.

Ačkoliv je její tatínek zlatým hochem z Nagana a jedním z nejzásadnějších osobností nejen českého, ale i mezinárodního hokeje, své dceři v hudební kariéře nebránil. "Po pracovní stránce mě rodiče nechali vždycky dělat to, co chci, takže do hokeje mě rozhodně nenutili," zasmála se v rozhovoru pro eXtra.cz Domi. "Rodiče vždycky chtěli, abych byla šťastná, a tohle mě dělá šťastnou," dodala s tím, že více než o slávu stojí o to, aby lidé měli radost z její tvorby.


Nezadaná

Sympatická muzikantka s krásným úsměvem překvapila tím, že je momentálně nezadaná. "Ne, momentálně nikoho nemám. Užívám si single život pracovně. Mám čas na práci, takže je to vlastně fajn," řekla se smíchem Hašková. "Jsem sama už nějakou dobu, asi půl roku. Teď se soustředím na hudbu a nepotřebuju chlapa, ale kdyžtak zavolejte," udělala si do kamery legraci dcera slavného sportovce.

Zajímalo nás, co je pro Dominiku při seznámení s novým objevem největším varovným signálem. "Když mě nepodporuje, tak to je pro mě red flag a nevím... když mu smrdí nohy," rozesmála se Domi. "Ale tak.. mně taky někdy smrdí nohy... je to normální, úplně normální, děje se to. Panebože... pomoc," dodala zpěvačka, která je prý při rozhovorech vždycky nervózní a plácne první, co ji napadne.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy