Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: OneRepublic nahráli song k anime a Taylor Swift zase překvapila

24. dubna 2024 13:40
Evropa 2 Raw: OneRepublic nahráli song k anime a Taylor Swift zase překvapila

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Aurora – Some Type Of Skin

Norská alt popová superstar Aurora chystá na pátek 7. června 2024 už 4. studiové album. Bude se jmenovat What Happened To The Heart? a už nyní si můžeme poslechnout první ochutnávku s názvem Some Type Of Skin. Co se alba týče, podle zpěvačky se jedná o dosud nejosobnější počin. „Ačkoliv se jedná o nejasné pochopení funkce a anatomie, věřilo se, že srdce je centrem duše, intuice a emocí. A nyní, když je svět zkažený penězi, mocí a sobectvím, si pokládám otázku: Co se stalo našim srdcím?“ popisuje Aurora. Čeští fanoušci si tuto spirituální hudební cestu můžou poslechnout živě už v sobotu 21. září 2024 v pražské Sportovní hale Fortuna.

Conan Gray – Alley Rose

Zpěvák a textař Conan Gray vydává své dlouho očekávané 3. studiové album s názvem Found Heaven. Po úspěšných hitech jako Lonely Dancers, Killing Me nebo Never Ending Song představuje píseň Alley Rose – velkolepý singl protkaný smyčcovými party, díky kterému se můžete správně naladit na poslech nového alba.

OneRepublic – Nobody

Před pár dny spatřilo světlo světa nové anime Kaiju No. 8. Speciálně pro tuto novou sérii nahráli OneRepublic píseň s názvem Nobody, kterou frontman Ryan Tedder napsal při svém loňském tripu do Japonska. „Setkal jsem se s celým Kaiju týmem a tehdy jsem se nechal inspirovat postavami a energií. Chtěli, aby píseň působila povznášejícím a zábavným dojmem,“ říká Ryan o tracku Nobody. „Text jsem napsal v mém oblíbeném Tokiu, v mé oblíbené zemi. Takže rozhodně mohu říct, že samotné Japonsko bylo hlavní inspirací,“ dodává známý hitmaker o novém singlu.

Sabrina Carpenter – Espresso

24letá americká zpěvačka a herečka Sabina Carpenter v poslední době zažívá raketový vzestup. Její hit Feather si oblíbili fanoušci po celém světě, objevila se také jako support na značné části světového turné Taylor Swift a před pár dny předvedla velkolepou show na hlavní stage festivalu Coachella. Tam také zazpívala svůj nejnovější singl Espresso, který má především díky chytlavému refrénu potenciál stát se velkým rádiovým hitem.

Taylor Swift feat. Post Malone – Fortnight

Taylor Swift právě vydala svou jedenáctou studiovou desku s názvem The Tortured Poets Department. To by ale nebyla ona, aby v tom nebylo něco navíc. Nové album je totiž ve skutečnosti dvojalbum a pod přídomkem The Anthology se schovává dalších 15 bonusových tracků! Dohromady si tak můžeme ve stopáži přes dvě hodiny poslechnout 31 písní, včetně titulního singlu Fortnight, na kterém hostuje neméně slavný rapper a zpěvák Post Malone.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat