Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný pár, který má společně tříletou dceru Daisy Dove, po delší době vyrazil na akci ve dvou. Na červeném koberci se chytali za ruce a s úsměvem si povídali. Ze zpěvačky Katy Perry (39) i herce Orlanda Blooma (47) čišela spokojenost. Tulili se k sobě, třeli si vzájemně nosy a ochotně pózovali fotografům.

Na předávání cen Breakthrough Prize v Los Angeles dorazil sladěný pár v dobrém rozpoložení. Vyvrátili tak spekulace o rozchodu, které začaly mezi fanoušky kolovat poté, co na řadu akcí za sebou přišla jen samotná Katy. V lednu se navíc objevily zvěsti, že oba mají ve vztahu problémy a „přestali se snažit“. Fanoušci, kteří od zásnub páru v roce 2019 vyhlížejí svatbu, jejich vzájemnou chemii vítali s nadšením.

Na červeném koberci se předvedli v naprostém stylu. Katy zářila v elegantních černých šatech s bezchybně tvarovaným živůtkem bez ramínek, zvonovou sukní a vlasy v culíku obtočenými spirálou. V ruce třímala malou metalickou kabelku a na nohou měla reflexní stříbrné lodičky. Orlando zvolil klasický černý smoking s bílou košilí doplněný černým motýlkem.

Pozorní sledující si však všimli ještě jednoho zajímavého detailu. Na kabelce, kterou Katy Perry nosila během své poslední sezony v pořadu American Idol, byla etiketa s nápisem „KP6 Top Secret“. To vyvolalo spekulace, zda se nejedná o tajemnou narážku na její očekávané šesté album.

Akce, na které se oceňují nejlepší vědecké práce a jež má za cíl inspirovat další generace vědců, se zúčastnily i další celebrity, jako Kim Kardashian, Drew Barrymore a Robert Downey Jr. Předávání cen se koná v Muzeu filmové akademie a večerem provází oblíbený komik James Corden.

Reklama

Další články

Načítám