Nový Spark
venku od 2. května
PAČESS a Bára Basiková stvrzují své pouto chemií

PAČESS a Bára Basiková stvrzují své pouto chemií

Nové album PAČESS „Katechismus“ vyjde již za týden a kapela spolu s novou zpěvačkou, Bárou Basikovou, vydává druhý singl s vpravdě chemickým názvem. Nechť vás „Dimethylsulfid“ připraví na novinku.

NOVÉ ALBUM PAČESS SEŽENEŠ NA SPARKSHOPU „Písně na desku vznikly po našich zářijových koncertech. Nejprve jsme se rozešli se zpěvákem. Na volný post jako první oslovili Báru a pak už to jelo. V prosinci bubeník Čepa nabubnoval své bicí party, v lednu jsme s Jakubem a Parambou nahráli kytary a v únoru již Bára zpívala u Oty Balage své zpěvy,“ popisuje situaci kapelník Pačess.

Na ploše bezmála 40 minut se setkáte s příběhy, mýty a legendami, jakožto i velice složitými současnými tématy, která jsou popisována formou jakéhosi pivního katechismu. Tracklist působí záhadně, nutno podotknout že skladby Kaš, Tisíc a jeden cíl, Dimethylsulfid či Vlk mezi vrbami skrývají spoustu jinotajů či odborných a méně známých faktů a k textům jsou v bookletu šikovně přidány i jakési vysvětlivky, aby našinec opravdu porozuměl.

PAČESS pořádá koncerty dnes v Ostravě v Barráku a 27. 4. v Drnovicích.


Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
16.05. CALIGULA'S HORSE
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace