Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyprodané Fórum Karlín bylo svědkem koncertu a křtu její nové desky, ale také lásky Anny K. (59) a jejího partnera. S muzikantem Tomášem Varteckým jsou spolu už sedmadvacet let, ale teď prožívají druhé líbánky.

Spolu také vytvořili aktuální zpěvaččino album Údolí včel. „Ty písničky jsou naše společná práce. Tom je autor a já mu vedu ruku už spoustu let. Někdy to jde hned skvěle, někdy to třeba zadrhne na textech, které pořád předěláváme, až se mi konečně trefí do nálady a rozpoložení. Občas to je náročná a trnitá cesta, někdy to jde samo. Vždycky ale vznikne něco, za co stálo se takhle namáhat. Máme studio a nazvali jsme ho z legrace studio Láska, ale nakonec to sedí. Jsme teď nejvíc láska,“ svěřila zpěvačka.

Dvojice si spolu na pódiu střihla duet Milá. A během společného vystoupení mohli diváci vidět to, co můžete spatřit na snímcích v naší fotogalerii. Vzájemné něžnosti, objetí i polibky. „Máme krásný časy. Vždycky jsme byli láska a vždycky to tak bude, ale těžké životní zkoušky nás po kouskách rozsekávaly. Posbírali jsme ty naše kusy a dali je zase dohromady. Věřím, že to tak už zůstane, a kdyby náhodou ne, zase se prostě chytnem za ruce,“ poeticky se vyznává Anna K.

Kromě koncertu, na němž zazněly starší i nové písně z desky Údolí včel, kterou pokřtil zpěvaččin dlouholetý kamarád a spolužák z konzervatoře Michal Suchánek, čekalo na zpěvačku i překvapení. Na závěr jí zástupci vydavatelství předali za Údolí včel platinovou desku.

Související témata:

Další články

Načítám