Hlavní obsah

Seriál Iveta se blíží do finále. Třetí série se představuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Platforma Voyo uvede příští týden již 3. sérii seriálu Iveta. Zachytí v něm poslední roky slavné zpěvačky Ivety Bartošové. Pod projektem je opět režijně podepsaný Michal Samir, který je zároveň autorem scénáře. Hlavní roli vytvořila Anna Fialová. Jedním z jejích hlavních partnerů bude David Prachař, jenž si zahraje posledního manžela umělkyně, Josefa Rychtáře.

Trailer seriálu Iveta, 3. sérieVideo: Voyo

 
Článek

Děj závěrečné série navazuje na předešlé dvě. Iveta Bartošová je v ní zachycená jako žena, která dávno ztratila většinu životních jistot. Třináct let po odchodu od Ladislava Štaidla se její svět změnil k nepoznání. Její alba se neprodávají jako dřív, ale ona věří, že zase bude zpívat.

Foto: Voyo

David Prachař jako Josef Rychtář, Anna Fialová jako Iveta Bartošová. Seriál Iveta

Má za sebou neúspěšné manželství s Jiřím Pomejem, ale věří, že ta pravá láska na ni stále čeká.

A především má vedle sebe toho, na kom jí záleží nejvíc - svého dospívajícího syna Artura. To kvůli němu chce vyhrát boj s vlastními démony. Je to on, kdo při ní stojí, i když se nedaří a bulvár čeká na každou její chybu…

RECENZE: Vedlejší produkt přináší napětí, zvraty a skvělou podívanou

TV a streaming

Seriál Iveta bude k vidění od pátku 10. května na Voyo. Druhou sérii nyní vysílá i TV Nova, patří jí poslední nedělní večery. Na ten, který se blíží, tedy na 5. května, navíc nasadí od 21.35 třídílný dokument Málo mě znáš, který přinese nový pohled na kariéru Ivety Bartošové od osmdesátých do nultých let.

Anketa

V neděli 5. května 2024 si večer pustím:
TV Nova, další díl seriálu Iveta
58,8 %
ČT, další díl seriálu Vedlejší produkt
19,6 %
Ani jeden, ale podívám se na některý z nich později
10 %
Seriály v televizi nesleduji
11,6 %
Celkem hlasovalo 1205 čtenářů.

Souboj Novy a ČT

„Mám za to, že nejzásadnější rozdíl nacházíme v tom, že příběh Ivety Bartošové dříve vyprávěl bulvár a především muži. My jej naopak převyprávíme zejména prostřednictvím žen anebo lidí, kteří nemají důvod na její tragédii parazitovat,“ přibližuje režisér dokumentu Tomáš Klein a dodává:

„Zajímá nás proto třeba pohled Michala Penka, který nastoupil do showbyznysové mašinerie spolu s Ivetou a zažil si její temnou stránku včetně pádu na samotné dno. Nebo Terezy Pergnerové, která si prošla extrémně náročnou životní cestou. To jsou lidi, kteří mohou nahlédnout na nástrahy šoubyznysu kriticky a zároveň mají oba k Ivetě silný vztah.“

Foto: TV Nova

Dokument Málo mě znáš

Zdá se tak, že TV Nova chce nedělním večerem věnovaným Ivetě Bartošové zbrzdit úspěch konkurence. Zatímco předminulý nedělní večer seriál Iveta divácky ovládl, ten minulý ji předstihla minisérie ČT Vedlejší produkt režiséra Petera Bebjaka.

Ten do hlavních rolí své další kriminálky z Ostravy obsadil dvě výrazné slovensko-české herecké tváře: Tomáše Maštalíra a Martina Hofmanna. Co se týče statistik sledovanosti, předstihl ve stejném čase TV Novu o stovky tisíc diváků.

Od adorace k lynči. Jak málo jsme znali Ivetu Bartošovou

TV a streaming

Režisér Michal Samir: Karlos je primitivem stejně jako já. Taky miluju jednoduchost i krásné věci

Film

Výběr článků

Načítám