Krucipüsk ruší kvůli rekonvalescenci frontmana letní koncerty

Vydáno 08.05.2024 | autor: iREPORT

V polovině dubna měl frontman Krucipüsku Tomáš Hájíček vážnou dopravní nehodu. Nato konto kapela zrušila své nejbližší koncerty. Nyní oznámila, že se na pódiu nejdříve objeví na podzim. Rekonvalescence zpěváka bude trvat déle, než sestava předpokládala.

Krucipüsk ruší kvůli rekonvalescenci frontmana letní koncerty Krucipüsk ruší kvůli rekonvalescenci frontmana letní koncerty

„Nepíše se nám to lehko, ale zdraví se neptá. Po velmi příznivém vývoji v posledních dnech jsme sdíleli optimistického Tomáše s tím, že to nějak s vaší pomocí a s obrovským sebezapřením půjde. Nepůjde,“ oznámila kapela na svém Facebooku s odkazem na dřívější vyjádření Hájíčka, který doufal v dřívější návrat na stage.

Krucipüsk ruší koncerty, zpěvák je po nehodě na motorce ve vážném stavu

„Lékaři, my, a hlavně Tomáš dospěl k názoru, že jestli má vylézt na pódium ve vší parádě, rekonvalescence bude trvat podstatně déle, než se předpokládalo. Uspíšit celou proceduru by vážně ohrožovalo, a to pochopitelně nikdo z nás nechce,“ vysvětlila sestava zrušení letních koncertů.

Krucipüsk zároveň poodhalil své plány na podzim. Fanoušci ho budou moci potkat na turné, na které skupina vyrazí spolu s Kurtizánami z 25. Avenue. Data jednotlivých koncertů si zatím nechává pro sebe.

Hájíček skončil v nemocnici v polovině dubna po těžké dopravní nehodě na motocyklu. Vrtulníkem ho převáželi do jedné z pražské nemocnic, kde podstoupil několikahodinovou operaci.

red, foto: Jiří Linhart
Témata: Tomáš Hajíček, Krucipüsk, nehoda, motocykl

zavřít