Nový Spark
venku od 2. května
SLIPKNOT rekapitulují první dvě vystoupení s novým bubeníkem oficiálním videem

SLIPKNOT rekapitulují první dvě vystoupení s novým bubeníkem oficiálním videem

SLIPKNOT sdíleli oficiální video rekapitulaci prvních dvou vystoupení kapely se svým novým bubeníkem, bývalým bicmenem SEPULTURY Eloyem Casagrandem.

Krátký klip obsahuje záběry z menšího koncertu v Pioneertown i první festivalové vystoupení SLIPKNOT v roce 2024, když kapela zahrála jako jeden z headlinerů festivalu Sick New World v Las Vegas 27. dubna.

Pro oba koncerty se SLIPKNOT navrátili zpět do svých začátků a obnovili svůj klasický vzhled. Skupina oblékla kombinézy z roku 1999 a přidala prvky raných masek do jejich moderních verzí, aby upozornila na letošní 25. výročí debutu.

SLIPKNOT na Sparkshopu

Po vyhazovu bubeníka Jaye Weinberga loni v listopadu SLIPKNOT před dvěma měsíci škádlili fanoušky narážkou na nového bubeníka a zveřejnili na internetu fotku jediné zlomené paličky s popiskem „Rehearsals“. Dlouho se šuškalo, že novým mistrem paliček je zběh ze SEPULTURY Eloy Casagrande, což kapela oficiálně potvrdila až po prvních dvou koncertech.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
26.06. BASINFIRE
04.07. SMASHING PUMPKINS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace