Nový Spark
venku od 2. května
Pravda umírá? Alespoň podle ANVIL ano

Pravda umírá? Alespoň podle ANVIL ano

Kanadští metaloví matadoři ANVIL vydají své jubilejní dvacáté album „One and Only“ 28. června prostřednictvím AFM Records. Po singlu „Feed Your Fantasy“ přichází s další ochutnávkou, skladbou „Truth is Dying“.

Dvacátý zářez do diskografie Kanaďanů byl nahrán koncem loňského léta s dlouholetým producentem Martinem „Mattesem“ Pfeifferem a Jörgem Ukenem ve studiu Soundlodge v Německu. Stejný produkční tým byl zodpovědný za poslední čtyři alba ANVIL - „Anvil Is Anvil“ (2016), „Pounding the Pavement“ (2018), „Legal at Last“ (2019) a „Impact Is Imminent“ (2022).

Skupina z kanadského Toronta se svými dvěma hlavními mozky - kytaristou/zpěvákem Stevem „Lipsem“ Kudlowem a bubeníkem Robbem Reinerem - se společně s baskytaristou Chrisem Robertsonem ohlíží za působivou kariérou s nesčetnými vrcholy i řadou zádrhelů. Hlavní je však jejich obrovský vliv na celou metalovou scénu včetně kapel jako METALLICA nebo SLAYER. Předobjednávejte jejich „One and Only“ na Sparkshopu!

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
26.06. BASINFIRE
04.07. SMASHING PUMPKINS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace