Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Michal David o čtrnáctiletém vnukovi: Sebastian už má holku, zapalují se mu lýtka, řekl

Michal David má talentovaného vnuka Sebastiana.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 29 fotografií
rozhovor

Kapela Botox rozparádila pražskou Lucernu. Na svůj narozeninový koncert si Honza Kopečný a Petr Ryšavý připravili pro své fanoušky překvapení a pozvali si na akci hvězdy české hudební scény – Ilonu Csákovou a Michala Davida. Na místě byla i redakce eXtra, která známého zpěváka a skladatele vyzpovídala. 

Nešlo si nevšimnout, v jak skvělé formě je nyní Michal David. Jak toho docílil? "Nejde o žádnou dietu, zbavil jsem se příloh, sacharidů a lepku. Navíc nepiju tvrdý alkohol a pivo. Začal jsem se také více hýbat, chodím třikrát týdně do posilovny a dvakrát až třikrát týdně hraju tenis," prozradil nám zpěvák na koncertě kapely Botox.

Se skupinou posléze na pódiu i vystoupil a pokřtil jim její novou písničku s názvem 68, právě s oběma zpěváky – Janem Kopečným a Petrem Ryšavým – se skladatel zná už dlouho. "Kluci u mě začínali ve Třech mušketýrech a hráli poté i v dalších mých muzikálech. Jsou to vlastně mí odchovanci," vysvětlil David s tím, ze ho potěšilo být hostem na jejich narozeninovém koncertu.


Narozeniny v O2 areně

Kvapem se blíží i narozeniny Michala Davida. Chystá i on překvapení pro fanoušky? "Ano, ale až na příští rok, kdy připravuju dvě nebo tři O2 areny. Bude to velká show." Kromě oslavy jeho nadcházejících půlkulatin chce zpěvák zároveň oslavit i padesát let v showbyznysu.

Během rozhovoru nám hitmaker prozradil, že jedním z jeho speciálních hostů bude jeho vnuk, ze kterého roste talentovaný muzikant. "Jsem na něj velmi pyšný, a nejen co se týče hudby. Mám z něj radost." Během řeči i prozradil, zda už je Sebastian zadaný. "Už se tam něco rýsuje. Bude mu čtrnáct, takže už se mu zapalují lýtka. Víme, o koho jde, už jsme ji viděli a je hezká."

Nahrávání v Londýně

Kromě plánování koncertů nahrává David nyní i nové album. "Ne však v Česku, ale v Londýně, a dokonce s kapelou Robbieho Williamse a Jamese Blunta," nalákal své fanoušky zpěvák, který dorazil ve stylovém outfitu, který podtrhovaly takzvané muzikantské koně.

Doporučené video: Rozhovor s Michalem Davidem na Oktagonu:

David je známý svým smyslem pro módu a občas tu a tam vynese i extravagantnější kousky. Co by však na sebe nikdy nevzal? "Kostkovanou košili a kostkovaný kalhoty nebo kostkovaný sako. Nesnáším kostky. Proužky mi nevadí, ale musí být svislý, jinak rozšiřují," zasmál se od srdce.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy