TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sara Evans dokončuje nové album

Sara EvansSara Evans právě v zámořských nahrávacích studiích dokončuje poslední detaily na svém novém albu. Společnost ve studiu jí dělají její bratr Matt Evans a producent Nathan Chapman. A všichni tři věří, že první singl z nové kolekce se v americkém éteru objeví již v průběhu příštího měsíce. Nové CD by pak mělo vyjít v průběhu tohoto roku.
„S jedinou výjimkou jsem všechny skladby na nové desce napsala společně s Nathanem a mým bratrem Mattem,“ prozradila o nové kolekci zpěvačka, která se loni v létě provdala za někdejšího rozehrávače fotbalového týmu Alabamské University Jaye Barkera a přestěhovala se s ním do Mountain Brook v Alabamě (město leží nedaleko Birminghamu). „Tahle deska do mne doslova načerpala novou energii. Je to opravdu countryové album a hodně mi připomíná mojí desku Born to Fly. Myslím si, že to bude jedna z mých nejlepších nahrávek vůbec,“ pokračuje Sara.
Zpěvačka by chtěla desku vydat souběžně se svojí první knižní novelou, kterou napsala společně s Rachel Hauckovou. Již tento týden se rodačka z Missouri vydá na své letošní koncertní turné, které odstartuje ve městě Auburn v Alabamě. Se svým koncertním programem se letos Sara zastaví v casinech, divadlech a na nejrůznějších festivalech po celých Spojených státech.

avatar Autor: on 16.4.2009. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*