shop.musicserver.cz

3 x CD SUPPORT LESBIENS / 3 x CD SHAKIRY / 3 x CD SCOOTER / 3 x CD VILSY / 3 x CD BASSHUNTER / 2 x CD KOOL & THE GANG a mnoho dalších

Vydáno: 26.10.2009 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 1. listopadu včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Support Lesbiens - Soft Collection
© facebook interpreta
Rok od poslední řadovky "Lick It" a dva roky od výběru svých největších hitů přišli letos počátkem října tuzemští Support Lesbiens s další deskou. A znovu je to výběrovka, tentokrát však tématická - shromažďuje ty nejlepší balady z repertoáru skupiny. Během více než hodinové pomalé přehlídky tak vyšla řada na takové jistoty, jako jsou písničky "Please Look At Me", "Cliché", "Twice Shy", "So Deep In" či "Máj" ze stejnojmenného filmu. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SUPPORT LESBIENS "Soft Collection" vstoupíte tady.


Shakira - She Wolf album
© facebook interpreta
Dvě americké ceny Grammy, osm latinoamerických a více než padesát miliónů prodaných nosičů - to je momentálně vizitka kolumbijské zpěvačky Shakiry. Nedlouho po natočení předchozího "Oral Fixation Vol.2" se dala dohromady s Wyclefem Jeanem a do světa vyslala velký hit "Hips Don’t Lie", kde je třeba hledat zárodek letošní novinky "She Wolf". Shakira se přeorientovala na americké producenty a výsledkem je nahrávka, na níž mají největší slovo The Neptunes a John Hill. Ti naladili "She Wolf" do electro-popového až dancehallového rozhraní, což potvdila i titulní píseň jakožto první singl. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SHAKIRY "She Wolf" vstoupíte tady.


Scooter - Under The Radar Over The Top
© facebook interpreta
Němečtí pionýři na poli taneční hudby Scooter se letos vrátili s novým albem "Under The Radar Over The Top". Díky předchůdci novinky "Jumping All Over The World" měli cestu připravenou, a to nejen u věrného publika, ale také u ostrovních sousedů. Na nové dílo upozornila kapela v čele s H.P. Baxxterem již v polovině srpna pilotním singlem "J'adore Hardcore" a začátkem října se do éteru dostala druhá ochutnávka "Ti Sento". Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SCOOTER "Under The Radar Over The Top" vstoupíte tady.


ViLSY - Lady Rap
© facebook interpreta
Že rapují jen chlapi, to dávno není pravda. V zámoří si už na to zvykli a nyní tahle móda přichází i na naši scénu, i když ji sem zavanuly východní větry. Debutanka ViLSY sice žije v Praze, ale z pusy se jí nejčastěji line ruština - do svých deseti let totiž žila v altajském kraji. Do nahrávací společnosti jí dopomohl její profil na MySpace.com a odtud už nebylo daleko k letošnímu debutu "Lady Rap". Ten s ní natočili Tomáš Etien Sochůrek, který je podepsán pod řadou českých hiphopových desek, Američan K.U., který spolupracoval s NASem, producentská crew V-Style z Petrohradu a pozvání přijali slovenský rapper DNA z Drvivé Menšiny, ruská rapperka RENA z labelu Def Joint a řada dalších. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD VILSY "Lady Rap" vstoupíte tady.


Basshunter - Bass Generation
© facebook interpreta
Švédský počítačový mág Jonas Altberg aka Basshunter letos navázal na svůj loňský počin "Now You're Gone" novinkou "Bass Generation". A nic se nezměnilo - i jeho páté studiové album přináší záplavové taneční vlny, kterým poběžíte radostně naproti a kterými se rádi necháte pohltit. Jako jeho pilotní singl byla ze čtrnáctiskladbového tracklistu (plus jeden skrytý track) vybrána skladba "Every Morning", která se na svět prodrala v druhé polovině září. Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BASSHUNTER "Bass Generation" vstoupíte tady.


Kool & The Gang - The Funk Collection
© facebook interpreta
Pražský klub SaSaZu zve do svých prostor na 28. říjen fanoušky jazzu, r'n'b a funku. Ten den zde totiž vystoupí legendární americké seskupení Kool & The Gang. Tato formace působí na hudební scéně pětačtyřicet let a jejich slavné hity zná téměř každý. Jen namátkou připomeňme songy jako "Celebration", "Cherish" nebo "Jungle Boogie", která také zazněla v kultovním filmu "Pulp Fiction: Historky z podsvětí". Není divu, že Kool & The Gang mají na svém kontě sedmdesát milionů prodaných nosičů. My vám nabízíme možnost zahrát si o dva kusy jejich posledního CD.

Do kvízu o 2 x CD KOOL & THE GANG "The Funk Collection" vstoupíte tady.


Tomáš Klus - Hlavní uzávěr splínu
© facebook interpreta
Popularita Tomáše Kluse lineárně roste a tento vzestup jistě podpořila i druhá deska "Hlavní uzávěr splínu". Album autorských písní produkoval Dalibor Cidlinský jr. a kytary nahrál Jiří Kučerovský z Animé, který poslední dobou doprovází Kluse i na koncertech. Vedle čistě kytarových skladeb ale na desce naleznete i věci s kapelou. S novinkou jsou spojeny i dvě další události - první zpěvník Tomáše Kluse "Já písničkáŘ" a série patnácti koncertů po klubech a divadelních sálech s názvem Koncertní "tkanička" Tomáše Kluse. My vám nabízíme možnost zahrát si o deset vstupenek na libovolný koncert z tohoto turné.

Do kvízu o 5 x 2 vstupy na TOMÁŠE KLUSE vstoupíte tady.


Skye
© Ivan Prokop
Britská zpěvačka Skye se v listopadu představí českému publiku. V rámci svého turné The Keeping Secrets Tour odehraje 8. listopadu koncert v pražském klubu Roxy. Do České republiky zavítá už poněkolikáté, naposledy si ji diváci mohli poslechnout na předloňském Sázavafestu. Skye se proslavila především jako hvězda ostrovní kapely Morcheeba, se kterou vydala čtyři úspěšná alba. Poté, co se formace rozhodla dát si pauzu a věnovat se jiným projektům, se Skye Edwards pustila na sólovou dráhu. My vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na SKYE vstoupíte tady.


Volga
© facebook interpreta
Volga je kolize elektronického transu s šamanskou psychedelií předkřesťanského Ruska. Skupina existuje přes deset let a v klubech Německa a Holandska si vybudovala kultovní undergroundový statut. Doprovod si drží elektronicky abstraktní tvář, kombinuje křišťálové plochy i lehce drásavé smyčky a vytváří tak účinný kontrast k ryze etnickému, ale stylově tvárnému zpěvu Anžely Manukian. Zatímco elitní britský DJ Charlie Gillett ji srovnává s Annie Lennox, jiní uvádějí jako paralely jména Lisa Gerrard z Dead Can Dance či Elizabeth Fraser z Cocteau Twins. Naživo ji můžete slyšet 9. listopadu v pražském Jazz & Blues Bar & Café. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na VOLGU vstoupíte tady.


Zion Train
© facebook interpreta
Zion Train jsou průkopníky dubové hudby a tanečního reggae už nesčetnou řádku let. V devadesátých letech byli silně zapojeni do alternativní a undergroundové kulturní scény, uznáváni svým okolím jako představitelé reggae v nezkalené původní formě. Jejich největší síla spočívá v živém vystupování, při němž mísí elektroniku s akustickými nástroji a předními vokalisty. Čeští fanoušci se budou se Zion Train moci setkat 1. listopadu v pražském klubu Lucerna Music Bar. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž probíhá pouze do čtvrtku 29. října včetně.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na ZION TRAIN vstoupíte tady.


Baddies
© facebook interpreta
Po výborném vystoupení na letošním Planet Festivalu se Baddies poprvé představí v Česku na sólovém koncertu, a to 2. listopadu v pražském Lucerna Music Baru. Debutový singl "Battleships" přinesl kapele velkou pozornost tisku, což dokládá skutečnost, že ji magazíny NME, MTV, Clash, Q a Drowned In Sound označily za Tip pro rok 2009. Dvě účasti na festivalu In The City je vynesly mezi nejnadějnější britské soubory a další participace na festivalech London Calling a Eurosonic ukazují, že se povědomí o kapele šíří i mimo Ostrovy. To dokládají i dvě vyprodaná německá turné na konci roku 2008. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž probíhá pouze do čtvrtku 29. října včetně.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na BADDIES vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Deep Purple - Portable Door 8/10
Video: "Portable Door" zastihuje veterány Deep Purple ve skvělé formě. Nové album "=1" vyjde v červenci Hardrockoví veteráni Deep Purple zažívají na stará kolena další zlatou éru. Jejich poslední tři studiová alba "What Now?!" (2013), "inFinite" (2017) a "Whoosh!" (2020) se vyšplhala na první místa žebříčků, plní obří haly - jak... čtěte zde
Vydáno: 02.05.2024 13:00 v sekci Audio / Video | Video
Pohled do českých hitparád 17. týden 2024
Taylor Swift převálcovala všechny české rappery a stanula na vrcholu albového žebříčku Ani Viktor Sheen, ani Calin, dokonce ani minule vítězný Yzomandias. Českou albovou hitparádu, kterou obvykle ovládá někdo z rapujících idolů Generace Z, si tentokrát podrobila Taylor Swift se svou jedenáctou studiovkou "The Tortured... čtěte zde
Vydáno: 02.05.2024 08:00 v sekci Novinky | České hitparády
Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent
Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent Ačkoli novinkám tohoto týdne vévodí hlavně Pet Shop Boys, St. Vincent, Jess Glynne či Justice, poměrně silné zastoupení nabízí i domácí scéna s oceňovanými Manon Meurt, Hlaskontrabas Oktet, Livin Free, Karlem Markytánem či... čtěte zde
Vydáno: 01.05.2024 12:00 v sekci Novinky | Nové desky
David Guetta feat. OneRepublic - I Don’t Wanna Wait 6/10
Video: David Guetta oprášil hit moldavských O-Zone. Do "I Don't Wanna Wait" si pozval OneRepublic Francouzský DJ a producent David Guetta si v poslední době celkem libuje v předělávání devadesátkových hitů do nového kabátu. Vcelku slušně se popral s remixem starého hitu La Bouche "Be My Lover", minulý rok všechny pobláznil... čtěte zde
Vydáno: 01.05.2024 08:40 v sekci Audio / Video | Video
Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins
Nejvíc nej: Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins Kultovní Smashing Pumpkins se na svém turné "The World Is A Vampire" zastaví také v české metropoli. Před jejich koncertem, který se uskuteční 4. července v O2 universu, si připomeňme zásadní videoklipy z počátků kariéry této... čtěte zde
Vydáno: 30.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Nejvíc nej
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku (26.03.2024 15:00)
- Video: Shakira, Cardi B a polonazí kentauři, to je klip k roztančené novince "Puntería" (25.03.2024 08:12)
- Video: Tomáš Klus v klipu "Chci si tě vzít" rozdává lásku a něhu (18.02.2024 11:47)
- Scooter oslaví třicet let fungování novým albem, zahrají i na Benátské! (03.02.2024 10:44)
- Naživo: Tomáš Klus v Divadle Kalich spíše mluvil, než zpíval (22.12.2023 17:22)
- Video: Tomáš Klus a Sima Magušinová v pohádkové skladbě "Vesmír má" zpívají velmi mile o naději (09.10.2023 10:58)
- Nové desky 28/2023 - od Rity Ory přes Tinu Arenu po PVRIS (19.07.2023 19:00)
- Naživo: Hrady CZ na Točníku ovládli Kabát, Mirai, Kryštof a velmi teplé počasí (18.07.2023 18:27)
- Video: Shakira je v klipu k songu "Copa Vacía" za mořskou pannu. Hudební nápad ale novinka s Manuelem Turizem nepřináší (04.07.2023 14:38)

ALBUM TÝDNE 18/2024

Manon Meurt
Unravel

Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal producent Eddie Stevens. V podobě "Unravel" přichází vyzrálé a komplexně pojaté album.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Kabát Taylor Swift Queen Adele Sia Bono Rush Beyoncé Mirai Lady Gaga Dua Lipa AC/DC U2 Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu