TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Chely Wright se vrací! S novým CD a s knihou

Chely WrightJedním z nejdůležitějších dnů tohoto roku bude pro americkou country zpěvačku Chely Wright úterý 4. května 2010. V tento den totiž Chely vydá dva nové projekty – CD a svojí autobiografii. Posledních několik let Chely strávila v ústranní, aby se mohla soustředit na přípravu nových projektů. Teď už se však těší, že svým fanouškům může nabídnout něco nového a také, že se konečně rozjede na koncertní turné.“Jsem ráda, že se zase vydám na cesty a že se budu moci setkat se svými fanoušky,“ říká o nadcházející sezóně Chely.
Nové album ponese název Lifted Off the Ground a bude jejím prvním řadovým albem od roku 2005, kdy vyšla její kolekce Metropolitan Hotel. Producentem zpěvaččiny nové desky je její dlouholetý idol, zpěvák a producent Rodney Crowell. „Stále mne uchvacuje, jak Rodney dokáže být při tvorbě desky rozvážný a neustále mně vést tím správným směrem. Má úžasný talent a cením si jeho přátelství,“ říká Chely Wright.
Prvním singlem z nového alba bude píseň nazvaná „Broken,“ která přijde do rozhlasového éteru v půlce března.
Ve stejný den, jako její nové album, se na pultech amerických knihkupectví objeví také zpěvaččina kniha pamětí. V autobiografické publikaci nazvané Like Me, Chely líčí svůj život od ranného dětství, které prožila v Kansasu. Vypráví o svých snech a cílech v hudební oblasti a dává je do kontrastu s tvrdou realitou nahrávacích kontraktů a koncertních turné. Ve své knize nezapomíná ani na svá vystoupení pro zahraniční jednotky americké armády, nebo na své zážitky s přáteli jako jsou např. Vince Gill nebo Brad Paisley.

avatar Autor: on 20.1.2010. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*