Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníStáhněte si nové album Angels & Airwaves

15.2.2010 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
Kalifornská punk-rocková trojice Blink-182 se v minulém roce vrátila na hudební scénu a na letošek si připravila jak první comebackové koncerty v Evropě (mimo jiné i na srpnovém festivalu Highfield u německého Lipska, pár desítek kilometrů od Česka), tak i přípravy nové desky. Její vydání je zatím sice v nedohlednu, ale fanoušky může prozatím potěšit nové album kapely Angels & Airwaves.

Skupinu rozpadu Blink-182 založil zpěvák Tom DeLonge a v mezidobí s ní stačil vydat alba: v roce 2006 We Don't Need to Whisper a v roce 2007 I-Empire. Třetím počinem měli Angels & Airwaves podle původních plánů navázat koncem loňského roku, nakonec ale vyšel symbolicky při příležitosti Valentýna. Symbolicky proto, že album dostalo název Love. Celkem obsahuje jedenáct skladeb a je k dispozici k volnému stažení.

Kromě klasické verze mají Angels & Airwaves v plánu vydat i o bonusy rozšířenou verzi, která má být k dostání prostřednictvím iTunes a ve fyzické podobě na CD.

Tracklist:

Et Ducit Mundum Per Luce
The Flight of Apollo
Young London
Shove
Epic Holiday
Hallucinations
The Moon-Atomic (...Fragments and Fictions)
Clever Love
Soul Survivor (...2012)
Letters to God, Part II
Some Origins of Fire
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Stahnete-si-nove-album-Angels-Airwaves~15~unor~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.