Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníPopulární floridská post-HC formace Underoath míří do Prahy

25.3.2010 | Autor: redakce | sekce: novinky
Do Česka zanedlouho přijede floridská formace Underoath, v současnosti jedna z nejpopulárnějších kapel post-hardcore/screamo scény. Její koncert proběhne v první dubnový večer v pražském Lucerna Music Baru.

Vznik kapely se datuje už k roku 1997, byť v současné sestavě zbyl ze zakládajících členů pouze bubeník Aaron Gillespie. První zlom přišel s albem The Changing Of Times z roku 2002, na němž se projevilo ovlivnění členů kapely partami jako At The Drive-In, Refused, Jimmy Eat World, Isis, The Used či Taking Back Sunday.

V nové sestavě v čele se zpěvákem Spencerem Chamberlainem pak vyšlo v roce 2004 album They're Only Chasing Safety a způsobilo doslova poprask: Underoath si získali zástupy nových příznivců a výsledkem byl šokující půlmilionový prodej desky. Posléze odmítli nabídky k přestupu hned od několika major labelů, a rozhodli se zůstat u stávajícího vydavatelství, kde od té doby vydali ještě dvě desky.

Lístky jsou k dostání v síti Ticketpro za 444 Kč, na místě pak za 499 Kč.

Underoath, Praha – Lucerna Music Bar, 1. 4. 10
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Popularni-floridska-postHC-formace-Underoath-miri-do-Prahy~25~brezen~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.