shop.musicserver.cz

3 x 2 vstupy na RECOIL / 3 x CD BOBBYHO MCFERRINA / 3 x CD NERUDY / 3 x CD MGMT / 3 x CD JUSTINA BIEBERA a spousta dalších

Vydáno: 12.04.2010 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 18. dubna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Recoil flyer
© facebook interpreta
Od letošního koncertu Depeche Mode uplynuly necelé tři měsíce a pro fanoušky je nyní připravena další show, která s touto kapelou úzce souvisí. Dne 17. dubna totiž přijede do Prahy a KC Vltavská Alan Wilder se svým projektem Recoil. Zastoupení se dočká i česká scéna. Ještě než nastoupí hvězda večera, bude pódium patřit éterické Načevě s kytaristou Michalem Pavlíčkem. Chvíli před půlnocí (po hlavním koncertě) se na pódiu objeví kapela Lakeside X s bubeníkem Igorem Dvorským. Kompletní rozpis vystupujících najdete na stránkách Vltavska.cz. Společně s ním vystoupí Douglas McCarthy, frontman Nitzer Ebb. My vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci, tři výherci (bez doprovodu) se osobně setkají s Alanem Wilderem.

Pozor! Součástí výhry je i osobní setkání s Alanem Wilderem!
Soutěž probíhá pouze do čtvrtku 15. dubna včetně.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na RECOIL vstoupíte tady.


Bobby McFerrin - VOCAbuLaries
© facebook interpreta
Fenomenální zpěvák, majitel hlasu o čtyřech oktávách, desetinásobný držitel Grammy a autor skladby "Don't Worry, Be Happy" Bobby McFerrin se v únoru vrátil s novým albem "VOCAbuLarieS", na němž představil zcela nový koncept vokálního umění. Společně s pěveckým sborem sestaveným jen pro tuto příležitost zde vstoupil do světa gospelu, soulu, funky a všudypřítomné improvizace. Na rozmanitosti tohoto CD se podepsalo především to, že sbor je složený ze zpěváků různých národností, což dokládá i přebal alba, kde se slovo vocabularies objevuje v několika světových jazycích včetně češtiny. Bobby McFerrin představí novinku samozřejmě i naživo a do jeho koncertních plánů se dostala i Česká republika, a to hned třikrát - 21. dubna vystoupí v pražském Obecním domě, den na to v tamějším Kongresovém centru a 24. dubna v ČEZ areně v Ostravě. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BOBBYHO MCFERRINA "VOCAbuLarieS" vstoupíte tady.


Neruda - Neruda
© facebook interpreta
Po vzoru světových formací Them Crooked Vultures nebo třeba Chickenfoot a spousty dalších se i na české scéně objevuje nová superskupina. Společné dítě Romana Holého a Matěje Rupperta s názvem Neruda vstoupilo koncem března na trh se stejnojmennou nahrávkou. Hlavní devizou nové formace jsou nekompromisní kytarové riffy a absence syntezátorů či kláves. Kvintet tvoří ještě Miloš Dvořáček, Lukáš Martinek a Petr Škarohlíd. Kromě nich je ke slyšení ve dvanácti skladbách také několik hostů jako například saxofonista Mikoláš Chadima nebo Jiří Stivín a jeho příčná flétna. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD NERUDY "Neruda" vstoupíte tady.


MGMT - Congratulations
© facebook interpreta
MGMT se letos vrátili s jedním z nejnetrpělivěji očekávaných alb roku 2010. Brooklynská partička debutovala skvělým albem "Oracular Spectacular" a hned napoprvé si vydobyla místo na světové popové scéně včetně dvou nominací na cenu Grammy. Nyní natočila ve studiích v New Yorku, Malibu a v rodném Brooklynu devět nových skladeb, které jsou jakousi kolekcí devíti individuálních songů zabalených pod jednotný název "Congratulations". Dvojice se na placce opět vrací o čtyřicet let zpět, do doby psychedelie, ale přesto trošku odlišně než na debutu. Ačkoli i špetka klasických MGMT zůstala. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MGMT "Congratulations" vstoupíte tady.


Justin Bieber - My World 2.0
© facebook interpreta
V podstatě jen pár týdnů dělilo debutové EP "My World" nováčka na hudební scéně Justina Biebera a jeho první album řádné délky. To dostalo název "My World 2.0", přičemž pilotní singl "Baby", na kterém spolupracoval s rapperem Ludacrisem, se také vyhřívalo na předních příčkách světových hitparád. Stejně jako předzvěst se i "My World 2.0" pohybuje na rozmezí r’n’b a popu a vedle zmíněného Ludacrise si s Justinem Bieberem zazpíval i Sean Kingston a Jessica Jarrell. Pod skladbami jsou pak podepsaní Tricky Stewart, The-Dream, Christina Milian, Bryan-Michael Cox a řada dalších. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD JUSTINA BIEBERA "My World 2.0" vstoupíte tady.


The Prostitutes
© blog.theprostitutes.org
Je to již více než rok, co vyšla deska "Hometown Zombies" pražské skupiny The Prostitutes. Jako distribuční kanál kluci tehdy zvolili časopis Filter a také díky tomu se alba prodalo přes dvanáct tisíc kusů. Málokterá kapela dnes dosáhne takového čísla a návštěvnost na koncertech byla jasným důkazem toho, že je důležité se nebát a hledat nové cesty. A pražský Palác Akropolis bude již 21. dubna další možností, kdy si písničky z aktuální placky skupiny budete moci užít naživo. My vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci a tři tato CD k tomu.

Do kvízu o 3 x CD a 2 vstupy na THE PROSTITUTES vstoupíte tady.


Sunshine
© Roman Černý
Po měsíčním zimním spánku se klubová modla Sunshine vrátila zpět na pódia a pro své fanoušky přichystala dlouhou jarní koncertní šňůru, která začala únorovým moravským mini turné, jež vyvrcholilo na konci měsíce koncertem v Brně. Během ní představuje Kay a spol. zcela inovovaný playlist, ve kterém jsou zastoupeny především skladby, jež byly dlouho neprávem přehlíženy. V rámci turné se skupina zastaví i v Praze, a to 22. dubna v Lucerna Music Baru. My vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na SUNSHINE vstoupíte tady.


Client
© myspace.com
Kate Holmes a Sarah Blackwood znali posluchači nejprve pod neosobními přezdívkami Client A a Client B. V roce 2005 přijaly další členku - baskytaristku Emmu Fox, vystupující jako Client E. Oblečení těchto dam připomíná uniformy, ve kterých vypadají jako něco mezi letuškami a dominami, a zcela odpovídají jejich textům o voyerismu, odlidštěném životu ve městě a temných stránkách lidské osobnosti. Client se nechávají inspirovat kapelami jako Joy Division, Kraftwerk, DAF nebo The Smiths a jejich tvorba je opakem veselého euro-popu. Britská electro formace se v rámci aktuálního turné zastaví 19. dubna i v pražském Lucerna Music Baru. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na CLIENT vstoupíte tady.


Nada Surf
© facebook interpreta
Americká indie formace Nada Surf připravila po třech letech nové album a nyní s ním vyráží na koncertní šňůru, během které se zastaví i v našem hlavním městě. Posledním, předloňským zářezem do diskografie této kapely je album "Lucky". Stejně jako tomu bylo na předchozích nahrávkách "Let Go" z roku 2003 a dva roky na to vydaného "The Weight Is A Gift" nabízí i pátá řadovka plno neklidu, touhy a nepolapitelné lásky. Posmutnělé texty jsou vyvážené veselými bezstarostnými melodiemi a písničky, které by jinak byly intimními vyznáními, dokáží znít i jako nezávislé hitovky. Na vlastní kůži to můžete pocítit 25. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na NADA SURF vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Deska "Loss of Life" od MGMT je jejich doposud nejintimnější a nejhlubší zpovědí (08.03.2024 18:00)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Video: MGMT a Christine and the Queens si v "Dancing In Babylon" hrají na vojáčky (21.02.2024 17:51)
- Video: MGMT v realistickém klipu "Nothing To Declare" sledují život mladé ženy bez rukou (25.01.2024 09:44)
- Video: MGMT vzdávají v klipu "Bubblegum Dog" hold devadesátkovým kapelám. A nechají po sobě stříkat růžový sliz! (05.12.2023 09:01)
- Video: MGMT se v únoru vrátí s další studiovkou. Ohlašují ji zvířecím videoklipem "Mother Nature" (02.11.2023 18:17)
- Justin Bieber zrušil turné včetně koncertu v Praze (01.03.2023 21:14)
- Nejvíc nej: Opálený zadek, necenzurovaná cenzurovaná bradavka a McSrajdoviny: 10 nejčtenějších článků roku 2022 (01.01.2023 21:10)
- Nové desky 45/2022 - od Louise Tomlinsona přes Bruce Springsteena po Black Eyed Peas (16.11.2022 17:30)
- Projekt Recoil Alana Wildera rozjíždí sérii reedic (14.09.2022 17:09)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen Kabát Sia AC/DC U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Liam Gallagher Imagine Dragons Linkin Park Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu