Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníMono přicházejí s živým albem

20.4.2010 | Autor: Jan Kocur | sekce: novinky
Japonští Mono nabízejí jedinečnou příležitost všem, kterým se prozatím nepoštěstilo navštívit jejich dech beroucí koncerty a propásli i poslední možnost 4. dubna letošního roku, kdy post-rockový kvartet naposledy navštívil Prahu. Ale ochuzen nebude nikdo. Záznam newyorského koncertu s 24 členným orchestrem totiž slibuje nezapomenutelný zážitek sám o sobě. Mono si speciální koncertní večer sami sobě nadělili při příležitosti výročí deseti let od jejich založení v Tokiu v roce 1999, svým fanouškům po celém světě nabízí alespoň zvukový i obrazový záznam, který pod vyčerpávajícím názvem Holy Ground: NYC Live with the Wordless Music Orchestra vychází už 27. dubna. Záznam pokrývá 90 minut z celého koncertu, na cd se pak dostalo devět skladeb, které zdaleka nepokrývají jen zatím poslední studiové album Hymn To The Immortal Wind.

Holy Ground vychází hned v několika verzích, jednak na cd a dvd a do prodeje se dostane i limitovaná edice tří tisíc kusů dvd a tří vinylů.

Tracklisting Holy Ground

1. Ashes In the Snow
2. Burial At Sea
3. Silent Flight, Sleeping Dawn
4. Are You There?
5. 2 Candles, 1 Wish
6. Where Am I
7. Pure As Snow
8. Halcyon (Beautiful Days)
9. Everlasting Light
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Mono-prichazeji-s-zivym-albem~20~duben~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.