Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníMt. Desolation: Nová „superskupina“ na obzoru

20.4.2010 | Autor: Jan Kocur | sekce: novinky
Světlo světa brzy spatří novinkové album projektu Mt. Desolation, za nímž se skrývají méně známí členové velmi známých kapel. Zatímco v mnoha případech se za podobnými superprojekty více nebo méně úspěšně skrývá finanční kalkul, tentokrát by mohlo jít o poctivou radost z hudby. Lze tak alespoň soudit podle příspěvků na oficiálním blogu kapely, kde se to jen hemží nadšenými zprávami o pokračujících pracích na albu. A kdo se za projektem skrývá? Zejména klávesista Keane Tim Rice-Oxley, dále bubeník The Killers Ronnie Vannucci, houslista skupiny Noah And The Whale Tom Hobden, basista Jesse Quin a banjista Winston Marshall z Mumford and Sons.

Podle vyjádření kapely vznikl projekt v hlavách pánů Quina a Rice-Oxleyho v příjemném prostředí dublinského pubu, kde vznikla idea nahrát společné country album, což se začátkem letošního roku stalo skutečností. Výsledkem by měla být deska, která byla nahrána z větší části živě, přičemž do prodeje by se pak měla dostat v průběhu roku. Přesné datum ještě skupina upřesní.
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Mt-Desolation-Nova-superskupina-na-obzoru~20~duben~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.